Oh Essie, Wat ben je mooi!!

Oh Essie, Wat ben je mooi!!

Mijn zus heeft mij heel blij gemaakt met een prachtig lakje van Essie, ze deed hem mij cadeau en wat is die mooi…

Essie vind ik een prachtig merk, ik vind ze best prijzig maar het is zeker de kwaliteit waard. Het gaat om het lakje ‘Peach DaiquiriNr. 72  een mooi roze koraal kleurig lakje,op de foto lijkt er een beetje oranje in terug te komen, maar dat is niet het geval. Waarschijnlijk had ik hem zelf ook deze kleur uitgekozen tussen alle andere, want ik vind hem echt super.

Hieronder heb ik swatches gemaakt met 1 laag!!

Ik denk dat dit lakje behoord tot een van mijn favoriete en dat hij veel te vinden zal zijn op mijn nagels! Bedankt Zus!!

Wat vinden jullie? Heb jij lakjes van Essie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram