O•P•I || Hawaii

O•P•I || Hawaii

1

OPI is al helemaal in de zomersferen met de nieuwe Hawaii collectie. Zon, zee en cocktails deze collectie haalt de zomer in mijn bol!

In totaal zitten er maar liefst 12 vrolijke kleuren in de collectie. Ik review vandaag het mini setje, Little Hulas dat maar liefst 4 tinten uit de collectie telt. Zin in een beetje zomer op je nagels? Kijk mee!


2

In het mini setje zitten 4 lakjes die 3,75 ml nagellak bevatten. Het Little Hulas bevat de kleuren:

Suzi Shops & Island Hops
That’s Hula-rious!
 Lost my bikini in Molokine
Aloha From OPI

3

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

That’s Hula-rious!

Een oogappeltje in de collectie vind ik de lak That’s Hula-rious!. Dit is een heerlijke frisse mintgroene tint die iedere lente en zomer prachtig staat op je nagels!

4

9

 Lost my bikini in Molokine

De paarse lak heeft de naam Lost my bikini in Molokine gekregen. Een paarse tint voor de liefhebbers. Persoonlijk vind ik hem iets tegenvallen.

5

11

Aloha From OPI

Aloha From OPI is een echte knaller uit de collectie. Hij is fel koraalrood en knalt van je nagels af. Heerlijk fris en lekker opvallend. Toen ik deze in het flesje zag was ik persoonlijk niet heel erg onder de indruk maar dat veranderde al snel toen ik hem op mijn nagels droeg. Prachtig!

6

12

Suzi Shops & Island Hops

Suzi Shops & Island Hops is een ontzettend schattig pastelroze lakje waar ik dol op ben. Ideaal voor de lente en de zomer om dat vrolijke en zoete gevoel te creëren op je nagels.

7

10

13

Mijn grote favoriet is het pastel groene kleurtje That’s Hula-Rious! De mint kleur vind ik altijd zo lekker fris en vrolijk staan dat altijd weer mijn aandacht trekt. Op de twee plaatst kies ik de pastelroze tint Suzi Shops & Island Hops, omdat dit z’n zacht kleurtje is die altijd mooi staat op je nagels. De fel rode kleur vind ik verrassend mooi en ga ik ook zeker dragen. De minste uit deze set is helaas de paarse, deze vind ik niet zo bijzonder! De nagellak heeft een mooie dekking bij twee laagjes en brengt fijn aan!

8

De full size lakjes kosten €14,25 per stuk.
Het mini setje is verkrijgbaar voor €18,95 bij Douglas

Wat vind jij van deze Hawaii collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram