NYX ♥ Dewy Finish Setting Spray

NYX ♥ Dewy Finish Setting Spray

nyx1Je hebt een mooie make-up look gemaakt waar je trots op bent en je hoopt natuurlijk dat deze de rest van de dag er pico bello uitziet. Helaas wil dit niet altijd.

Er is een product die ervoor zorgt dat dit wel lukt en belooft je make-up een stuk langer en mooier te laten zitten. Ik heb het over een Setting Spray!

nyx2Een jaar of drie geleden maakte ik zelf voor het eerst kennis met (een soort van setting spray) van MAC, de FIX+. Ik heb z’n 2 flessen erdoor heen gejaagd en elke keer was ik weer enthousiast en blij met het resultaat.

Ook NYX, het merk dat verkocht wordt bij een aantal V&D en Douglas filialen heeft z’n spray, genaamd Dewy Finish Setting Spray. Het zorgt ervoor dat je make-up meer gezet wordt en een beetje indroogt met als resultaat dat je make-up de hele dag goed uitziet en een beetje een dewy’ look! Naast deze variant is er ook een matte versie, hier heb ik persoonlijk geen ervaring mee. Dit product zorgt voor een ‘matte look’

nyx3Ik gebruik iedere ochtend de spray en merk dat mijn make-up en mijn huid er goed op reageert. De spray voelt licht aan op de huid en zorgt ervoor dat het er fris uitziet. Als je iets teveel poeder ’s ochtends hebt aangebracht dan kan je de spray gebruiken om het cake effect te verminderen en laat het als nog stralen. Je kan de spray meerdere op een dag gebruiken mocht je dit nodig vinden.

fixspray

reviewspray2Het is heeeeeel lastig om op de foto te laten wat ik precies bedoel en ook het effect van de spray maar ik kan je met zekerheid vertellen dat het zeker de moeite waard is om een setting spray een keertje te proberen. Je zult zeker zien dat het effect er is! Daarnaast is het helemaal geen enorme ‘dure’ uitgave, je kan namelijk erg lang doen met een spray.

nyx10Verkrijgbaar bij een aantal V&D filialen en Douglas met NYX verkooppunt voor €9,99
Maak jij gebruik van een setting spray?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram