NYX ♡ Butter Gloss & Wonder Pencil!

NYX ♡ Butter Gloss & Wonder Pencil!

nyx1

Vandaag heb ik een review van maar liefst twee NYX producten. Een merk waar ik al enige tijd bekend mee ben maar waar ik zelf nog maar weinig producten van heb geprobeerd.

Ik ben een groot fan van de bekende Jumbo Pencils maar er is meer in het assortiment van NYX, waaronder de Wonder Pencil en de Butter Gloss. Vandaag laat ik je er kennis mee maken. Kijk mee!

NYX Butter Gloss

nyx2Een lipgloss is niets nieuws maar deze Butter gloss van NYX wel voor mij. Het gaat hier om lipgloss met een boterzachte structuur en als zijde op de lippen zal liggen. Het is een gloss die niet sterk aanwezig voelt op je mond en totaal niet plakt. Een dik pluspunt dus! Daarnaast heeft deze gloss ook nog is een zoete geur waardoor het lijkt alsof je een lekker zoet koekje op je lippen hebt liggen.

nyx3De Butter Gloss is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren, ik heb de kleur BLG05 Crème Brûlée een neutraal dagelijks tintje!

nyx4

Hieronder het resultaat op mijn lippen: Zoals je kunt zien is de kleur heel subtiel, nude en draagbaar!

lipglossnyx

NYX Wonder Pencil

nyx5De wonder pencil van NYX was totaal nieuw voor mij en ene product waarvan ik stond te popelen hem te proberen. Dit product van NYX is een veelzijdig product en kan voor meer dingen gebruikt worden zoals:

Te gebruiken als concealer om oneffenheden te verminderen.
Verlicht de ogen, door met het potlood je waterlijn te voorzien.
Omlijnen van de lippen zodat lipstick niet vervaagd. nyx6Een simpel potlood die toch drie belangrijke beauty taken kan oplossen. Ik heb het product gebruikt door het op mijn waterlijn aan te brengen. Ik zag direct het verschil dat mijn blik een stuk frisser leek. Het potlood is verkrijgbaar in drie tinten:

Light
 Medium
Deep

Ik test de kleur light!

nyx7Bekijk hieronder het resultaat met een lijntje van dit wonder pencil op mijn waterlijn:

nyxwonderHet pencil is mooi om te gebruiken omdat je inderdaad een veel frissere oogopslag krijgt. Het is ook een voordeel dat je het voor meer dingen kunt gebruiken als onzuiverheden en lipliner. Toch vind ik ene product wat in contact komt met je ogen hygiënischer om voor 1 ding te gebruiken en dan ga ik toch voor een lijntje op mijn waterlijn!

nyx10Verkrijgbaar bij diverse V&D Filialen en bij Douglas met een NYX verkooppunt!

De Butter Gloss kost €6,99 , de Wonder pencil €5,99

Heb jij ervaring met deze producten van NYX?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram