NYC – Top Gold & Rock Muse Smoky topcoat

NYC – Top Gold & Rock Muse Smoky topcoat

2Op dit moment heb je bij het Kruidvat een hele leuke actie op alle NYC make-up, namelijk 1+1 gratis. Ik nam een kijkje en spotte deze 2 topcoats voor de feestdagen…

Het gaat om een nieuwe variant Top Gold en een die al wat langere in het assortiment is de Rock Muse. Het zijn allebei 2 prachtige lakjes als je het mij vraagt en ook nog is heerlijk betaalbaar.

010 Top of the Gold

3Heb je het er niet niet voor over om een €40,- uit te geven aan de prachtige OPI Mariah Carey top coat maar wil je toch je nagels deze kerst voorzien van een mooi goud laagje? Dan is deze budget variant misschien wel een oplossing voor jouw.

001 Rock Muse

4Dit lakje doet mij denken aan een nacht hemel vol met sterren. Ik vind hem prachtig en de combi met zwart en zilver vind ik het heel goed doen met de kerstdagen. Hij bevat zowel kleine shimmers als een iets grotere.

5

6Ik ben de nagellakken allebei gaan swatchen en zoals jullie weten kan ik mijn eigen nagels er niet voor gebruiken. Ik heb gebruik gemaakt van mijn nagellak wiel om jullie toch een indruk te geven van deze 2 mooie producten.

Alleen de top coat

1010 Top of the Gold over een zwart en groot basis lakje

2001 Rock Muse over een zwart basis lakje

3

Allebei de lakjes vind ik er goed uitzien, ik vind het effect heel mooi en als ik bezig ben met nagellakken dan baal ik alleen maar meer dat mijn eigen nagels z’n drama zijn. Ik voeg ze toe aan mijn stash en er komt een kerst dat ik ze kan dragen.

De lakjes van NYC kosten €2,49 per stuk. Bij de Kruidvat heb je nu op alle NYC make-up 1+1 gratis!

Wat vind jij van deze glitter topcoats van NYC?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram