NYC | MEGA lipstick REVIEW | Cityproof Lips!

NYC | MEGA lipstick REVIEW | Cityproof Lips!

Van NYC ontving ik een geweldig pakketje waar iedere lipstick liefhebber een smile krijgt, namelijk een hele rij met mooie kleuren uit de Cityproof collectie. Het zijn een heleboel kleurtjes perfect voor iedere dag, speciale momenten of wanneer je gewoon een lekkere knal kleur wilt dragen.

Het was een hoop geswatcht en heel wat reiningsdoekjes later maar ik heb ze alle 15 uitgebreid voor je getest. Benieuwd naar deze heerlijke en vooral ook betaalbare lipproducten? Kijk snel mee!

nyc0

De Cityproof collects heeft verschillende lipproducten. Zo heb je City Proof 8HR Blur Matte Lip Colors en de City Proof 5HR Intense Lip Color. De City proof 8HR Blur matte lip colors zijn helemaal nieuw voor mij, de jumbo potloden kende ik al een tijdje en heb ik zelfs al een keertje getest.

nyc1

City Proof 8HR Blur Matte Lip Colors

nyc2

Lipproducten die mat opdrogen, fijn voelen op de lippen en ook nog eens tot 8 uur blijven zitten? Daar tekenen we natuurlijk direct voor. De NYC Blur matte lip colors beloven dit ieder geval te doen en dat maakt mij heel nieuwsgierig. Deze langwerpige sticks zijn er in verschillende kleurtjes.

 • 200 Pink City
 • 201 Fashion Fuchsia
 • 202 Brooklyn Berry
 • 400 Manhattan Mauve
 • 401 Riverside Ruby
 • 100 Nude York Style
 • 301 City Cherry
 • 300 Red High Line
 • 401 Central Park Plum
 • 203 Rose Island

nyc3

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien bestaan deze lipproducten uit 2 delen. Zo heb je de stick waar natuurlijk de kleur afkomt, maar aan de andere kant tref je een sponsje aan waarmee je de lipstick kunt ‘blurren’ ook wel uitvegen. Hiermee zorg je voor een neutraal en mooi verdeelt effect op je lippen.

nyc4

nyc5

De sticks hebben de vorm van een potlood waardoor je gemakkelijk nauwkeurig de kleur kunt aanbrengen, ideaal!

nyc6

Hieronder de swatches van de roze/nude tinten. Zoals je kunt zien zijn ze lekker opvallend en hebben ze een goed pigment. De kleurtjes heb ik 2x geswatcht zodat je zowel de kleur ‘normaal’ ziet maar ook wanneer ik met het sponsje eroverheen ben gegaan. Je weegt de kleur wat meer uit waardoor hij ook een stuk lichter wordt.

nyc7

nyc8

Naast de roze tinten zijn er ook wat donkere kleurtjes in het assortiment, rood, nude en paars. Ze zien er mooi uit al denk ik dat deze vooral in de herfst heel mooi te dragen zijn.

nyc9

Hieronder de swatches van de bovenstaande kleuren. Vooral Central Park Plum en Rose Island zien er prachtig uit. Ook hiervan zijn de kleuren weer enorm sterk qua pigment.

nyc10

Hieronder het resultaat op mijn lippen.

Cityproof Matte Long Lasting Blur lip color

1

100 Nude York Style

2

400 Manhattan Mauve

3

301 City Cherry

4

200 Pink City

5

202 Brooklyn Berry

6

203 Rose Island

7

300 Red High Line

8

401 Riverside Ruby

9

402 Central Park Plum

10

201 Fashion Fuchsia 

City Proof 5HR Intense Lip Color

nyc11

Naast de dunne sticks heb je van NYC ook de bekende jumbo potloden. Dit zijn lipproducten in vorm van een potlood die je lippen gemakkelijk een mooie kleur geven. Ik vind zelf de potloden super fijn in gebruik en met deze van NYC heb ik al een goede ervaring. De substantie is namelijk erg romig en zacht waardoor het heel comfi op je lippen voelt.

nyc12

Ik heb 4 kleurtjes ontvangen:

041 Ballroom Blush
020 Riverside Rose
021 Parsons Pink
022 Futton St Fuchsia

nyc13

Hieronder de swatches op mijn arm. Ook deze kleuren geven een mooi pigment af en voelen als boter bij het aanbrengen. Parsons Pink ziet er heel interessant uit, waarschijnlijk voor mij te licht maar wauw, wat een mooie shimmers!

nyc14

Hieronder het resultaat op mijn lippen.

Cityproof 5Hr Intense Lip color

a11

021 Parsons Pink

a12

020 Riverside Rose

a14

040 South Ferry Berry

a15

041 Ballroom Blush

nyc2

Het is moeilijk een favoriet aan te wijzen want alle kleurtjes zijn tof. Ze zitten allemaal comfi op de lippen en geven sterk pigment af. Vooral de jumbo potloden voelen als boter en brengen heel gemakkelijk zonder spiegeltjes aan. Als ik dan toch een favoriet moet kiezen ga ik voor de Intense lip color in de kleur 020 Riverside Rose en van de Matte Long Lasting Blur lip colors voor de Riverside Ruby en Manhattan Mauve.

De producten van NYC zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat. 
City Proof 8HR Blur Matte Lip Color €4,49
City Proof 5HR Intense Lip Color €4,49

Heb jij ervaring met NYC?
Wat vind jij van deze producten?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 8 maart 2017 / 23:16

  Wauw, wat zit er een hoop tijd in deze review :O Goed gedaan!

 2. 5 maart 2017 / 23:29

  holy moly, jouw lippen hebben heel wat te verduren gehad met al die swatches! 😉 er zitten zeker een aantal erg mooie femketje-proof kleuren tussen 😀

  • 6 maart 2017 / 09:20

   Haha ja het was behoorlijk pittig, mijn lippen hadden ook echt even tijd nodig om te herstellen haha 😛

 3. 5 maart 2017 / 19:21

  Wauw wat een hoop kleuren zeg, leuk dat je ze allemaal ook echt hebt geswatcht op je lippen! Dat zal wel veel tijd gekost hebben. De kleuren zijn in ieder geval wel erg mooi.

  • 6 maart 2017 / 09:20

   Daar zat inderdaad wel wat tijd in maar dan heb je wel mooi resultaat hoe de kleuren er echt uit zien 😀

 4. 5 maart 2017 / 12:30

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de swatches van de matte lip colors niet echt super vind maar op je lippen zijn ze ontzettend mooi!

  • 6 maart 2017 / 09:21

   Er zit inderdaad verschil in met de kwaliteit op mijn hand en op de lippen. Ze zijn verrassend goed en mooi!!

 5. 5 maart 2017 / 12:20

  Wauw, prachtig artikel zo. Heel erg leuk dat je ze allemaal geswatched hebt. Ik vind de producten er best goed uit zien.

 6. 5 maart 2017 / 12:00

  Er zitten zoveel prachtige kleuren bij!
  Leuk dat je dit alles geswatched had 😉
  Mooie kleuren.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram