NYC Make-up Review

NYC Make-up Review

Vlak voor Valentijnsdag ontving ik een heel leuk pakketje met allemaal make-upjes van NYC (New York Color). Dit pakketje was eigenlijk bedoeld voor een Valentijnslook maar eerlijk gezegd kwam ik op Valentijnsdag niet echt van bank en droeg  ik ook geen make-up!

Ik besloot daarom niks met deze producten te doen op Valentijnsdag zelf maar wel alsnog reviewen omdat ik zelf ook erg benieuwd ben naar de producten van dit budgetmerk. Benieuwd naar de make-up van NYC? Kijk dan snel mee!

nyc1

NYC | All day long Foundation | 740 Warm Beige €4,99

Heel lang geleden heb ik een keer een foundation gekocht van NYC en ook helemaal opgemaakt. Sinds ik de overstap heb gemaakt om foundation te kopen van high end merken ben ik een beetje de budgetmerken gaan vergeten.

Deze foundaiton zit in een handig flesje met pompsysteem waardoor je makkelijk kan doseren met de hoeveelheid die je wilt pakken.

NYC | Cheek Glow | 649 Prospect Park Rose (€-)

In het pakketje zit ook deze leuke Cheek Glow in een lief zacht roze/perzik kleurtje met hele kleine shimmers. Zelf heb ik nog geen ervaring met de blushes van NYC maar het kleurtje spreekt mij aan. Voor de rest zit er nog een kwastje bij om de blush mee aan te brengen.

nyc2

Hieronder de swatches van de producten.

nyc3

NYC | HD Color Quattro Eye Shadow | 823 A kiss on the hudson €4,29

Als je wat leuke kleurtjes oogschaduw wilt hebben om een complete look mee te maken of waarmee je lekker kunt afwisselen van kleur dan zijn de quattro oogschaduw palletes van NYC een aanrader. In totaal zitten er 4 kleurtjes in die je zowel samen als los van elkaar kunt gebruiken. Vooral de licht brons/bruine kleur uit het palette vind ik zelf erg mooi. Zelf draag ik eindelijk nooit roze/perzik tinten op mijn ogen omdat dat erbij als snel raar uitziet.

nyc4

Hieronder de swatches van de kleurtjes.

nyc5

NYC | Big Bold Gel intensity Eyeliner | 001 Leather Black €3,49

Met de eyeliners van NYC ben ik wel bekend, ik heb zelf ervaring met de vloeibare variant met kwastje en de stift. In het pakketje zit een nieuwe variant, de gel intensity eyeliner. Wanneer je de dop eraf haalt komt er een soort jumbo potloot tevoorschijn.

NYC | Liquid Lip Stain €3,99

Om je look helemaal compleet te maken zit er nog een lip stain in. De kleur is fel rood maar ik kan helaas geen naam of nr. op de verpakking vinden. Een lip stain heeft een enorme houvast op je lippen en blijft dan ook goed zitten.

NYC | BIG BOLD Mascara €4,49

De BIG BOLD mascara van NYC is zeker niet nieuw voor mij. Deze heb ik al vaker in mijn stash gehad en ook goed gebruikt. Het enige nadeel aan de mascara vind ik het dikke borsteltje, hiermee raak ik namelijk veel te erg mijn oogleden. Ik denk dat iedere make-up lover deze paarse huls wel een keer voorbij heeft zien komen, het is namelijk een bekende van NYC!

nyc6

Hieronder de swatches van de producten.

nyc7

Hieronder het resultaat van de complete look die ik met deze producten heb gemaakt.

nyc8

Over het algemeen ben ik best tevreden over de producten. De foundation is voor mij iets te warm van kleur wat niet helemaal een match is met mijn tint. De blush vind ik trouwens echt prachtig, de roze tint di eraf komt heeft een mooi gloed wat echt een gezond blosje geeft. Daarnaast kan je hem trouwens heel mooi opbouwen. De eyeliner heb ik heel lichtjes aangebracht op mijn bovenste wimperrand. Het gaat vrij makkelijk en wanneer je een foutje maakt kun je hem makkelijk bijwerken. De mascara is prima maar ik ga liever voor een borsteltje die wat dunner is. Qua oogschaduw heb ik gebruik gemaakt van de brons/bruine tint. Helaas valt deze op mijn ogenleden een beetje weg. De lip stain geeft een mooie tint en voelt comfortabel aan de op lippen, totaal niet droog en ook niet plakkerig. Het is altijd wel nauwkeurig werken met zulke lapproducten.

nyc1

NYC (New York Color) is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Heb jij ervaring met dit merk?
Wat vind je van de producten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 26 februari 2016 / 19:50

  Ik vind die mascara heel fijn, hij voelt zo licht aan op mijn wimpers. Handig als je snel last hebt van vermoeide ogen 🙂

 2. 23 februari 2016 / 15:08

  De producten zien er best goed uit. Ik ben onder de indruk!

 3. 23 februari 2016 / 08:40

  Leuke producten. Ik vind de blush er echt heel erg mooi uitzien. Fijne prijsjes ook 🙂

 4. 22 februari 2016 / 19:21

  Ik vond de eyeliner dus echt niks, maar de rest zijn erg leuke producten!

 5. 22 februari 2016 / 19:13

  Wat een mooie blush en lipkleur! De look is erg mooi geworden. NYC verrast me elke keer weer.

 6. Mieke | Mieksmind
  21 februari 2016 / 12:30

  Ziet er allemaal leuk uit! Ik heb nog niets van NYC maar ik wil zeker de liquid lipsticks proberen! Deze blush ziet er echt mooi uit.

 7. 21 februari 2016 / 12:11

  Ik heb nog maar 1 product van NYC geprobeerd – een oogpotlood – en dat viel zwaar tegen, dus sindsdien heb ik niks meer geprobeerd. Maar nu ik dit zie moet ik ’t merk misschien toch nog eens een kans geven.

 8. 21 februari 2016 / 10:11

  Mooie collectie! Ik heb ook een foundation van NYC en ik vind hem nog steeds heel erg fijn! Ook het palette vind ik er heel mooi uitzien!

 9. 21 februari 2016 / 09:47

  Ik vind de producten er best goed uitzien! De lip stain staat je ook heel goed 😀

 10. 21 februari 2016 / 09:25

  Ik vind het lipproduct er mooi uit zien. De blush ziet er goed uit, al moet ik zeggen dat ik hem op de foto niet zo heel goed zie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram