NYC – Intens Twistable Lip Color!

NYC – Intens Twistable Lip Color!

nyc1Deze lip color sticks van NYC zijn pas verkrijgbaar in de winkel en ik kon het niet laten om er twee mee naar huis te nemen om te proberen. Ik ben gek op de jumbo lip sticks en omdat ik nog maar weinig ervaring heb met NYC was het hoogtijd er verandering in te brengen…

Het gaat om fijne dikke potloden met lipkleuren. In totaal zijn er 12 verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Ik zelf nam er 2 mee:

nyc2 021 – Parsons Pink
022 – Fulton St. Fuchsia

Twee zoete kleurtjes die je lippen lente proof maken!

Fulton St. Fuchsia

nyc3

nyc5Parsons Pink

nyc7

nyc8

Het pigment van de lip colors zijn goed maar ook de structuur en de hydraterende formule zijn fijn. Het aanbrengen gaat lekker makkelijk en mijn lippen voelen lekker zacht aan. Het gaat hier niet om long lasting lip producten waardoor je wel moet bijwerken gedurende de dag. Het fijne aan de sticks is dat je te punt weer groter kunt maken door aan de onderkant te draaien, dus je hoeft niet in de weer met een punterslijper.

Hieronder de swatches:

nyc9Hieronder het effect op mijn lippen:

nyc10

nyc11Ik ben onwijs tevreden over deze 2 sticks. Voor de kwaliteit vind ik echt top en ook de kleuren vind ik zeker leuk om te dragen. Ze voelen ontzettend fijn aan en zijn heel makkelijk aan te brengen!

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van de NYC Twistable Lip Colors?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram