NYC | GET IT ALL Lip Color Review

NYC | GET IT ALL Lip Color Review

NYC (NEW YORK COLOR) is een van de make-up merken waar je even langs moet gaan als je opzoek bent naar make-up met goede kwaliteit en tegen een mooi prijsje. 

Het merk ken ik vooral van de BIG Bold mascara en de All Day Long foundation. Nu heeft het merk nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment waar ik heel nieuwsgierig ben naar geworden. Er zitten namelijk nieuwe lipproducten in die ik voor je heb getest! Kijk mee!

nyc1

Nieuw van NYC zijn namelijk de ‘GET it ALL Lip colors’. Deze zijn nieuwe lipproducten met een comfortabel crème textuur in combinatie met een long-lasting formule. Zo heb je een intense kleur op je lippen en voelt hij ook nog is aangenaam aan.

In totaal zijn er maar liefst 10 kleuren verkrijgbaar. Ik ontving 5 kleurtjes om te reviewen:

 • 101 EXEPTIONUDE
 • 102 MOCHAMAZING
 • 300 IMPREDSSIVE
 • 600 TERRIFICORAL
 • 400 EXTRAORDIBERRY

n6

NYC geeft aan dat de lipproducten tot wel 4-5 uur mooi op je lippen blijven zitten. Ik sluit mij daar wel bij aan. Het product blijf mooi zitten en blijft de hele tijd comfortabel aanvoelen. Long Lasting vind ik een beetje lastig, na wat te drinken geeft hij wel af of je glas en moet je hem toch een beetje bijwerken wil je de kleur strak houden. Maar voor de rest zijn ze top. 

De verpakking is prima, ziet er leuk uit en wat ik handig vind is dat je ook direct ziet welke kleur je te pakken hebt. Jong en interessant! Ook  zit er een fruitige geur aan de producten.

nyc2

Hieronder de swatches van de producten. Zoals je kunt zien is het pigment erg goed dat van de lipproducten afkomt, het aanbrengen gaat fijnloos en zacht.

nyc4

Hieronder het resultaat van de lipproducten aangebracht op mijn lippen.

n1

n2

n3

n4

n5

De nude tinten en de paarse variant vind ik echt geweldig. De kleuren hiervan zijn helemaal mijn ding. Daarnaast is het product fijn om te dragen, we houden allemaal niet van droge lipstick die in de lijntje trekt en deze producten doen dat zeker niet. Ze zijn zacht van textuur, brengen mooi aan en de kleur die eraf komt is top! De grote winnaar voor mij is de paarse tint, 400 EXTRAORDIBERRY!

nyc2

NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL Lip Color kost € 4,49 per stuk.

Wat vind jij van deze producten?
Heb je ervaring met NYC?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 22 maart 2016 / 10:27

  Eigenlijk loop ik dit schap altijd voorbij bij de drogist, voornamelijk omdat de verpakkingen mij niet aanspreken..

 2. 21 maart 2016 / 12:44

  Hele leuke kleurtjes! Hoe zit het met de houdbaarheid? Blijven ze een beetje goed zitten. Voor mij springt 400 EXTRAORDIBERRY! er ook uit

  • 21 maart 2016 / 15:12

   Houdbaarheid is prima, NYC geeft 4-5 uur aan maar ik ga mee tot zeker wel 4 uur. Bij drinken en eten geeft het wel af en moet je wel wat bijwerken om het weer helemaal strak te krijgen!

 3. 21 maart 2016 / 11:31

  Ik vind de kleurtjes heel leuk, ze staan je ook super!

 4. 20 maart 2016 / 21:19

  Fijne kleurtjes! Ik vind terrificoral wel mooi 🙂

 5. 20 maart 2016 / 16:49

  Wat een mooie lipsticks zeg. Er zitten hele mooie kleurtjes bij!

 6. 20 maart 2016 / 16:42

  Ik vind het allemaal mooie kleuren, maar ik zou eerder voor de donkerder kleuren gaan. Nude is minder mijn ding

 7. 20 maart 2016 / 16:11

  Wat een mooie kleurtjes!
  Extraordiberry staat je echt heel mooi!
  Liefs,
  Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram