NYC Expert Last Lip Color ❤ Flirty Charmeur

NYC Expert Last Lip Color ❤ Flirty Charmeur

l1

Tijdens het Kruidvat event van een aantal weken geleden ontving ik een aantal make-up producten van het budget merk NYC, New York Color. 

Zo kreeg ik een nieuwe foundation die helaas te donker is, een mooi oogschaduw palette, eyeliners en een lipsticks. Nu zijn de lipproducten van NYC niet nieuw voor mij maar op de lipstick die ik mee naar huis nam stond wel NEW en had ik nog niet eerder gezien. Of die daadwerkelijk 100% nieuw is durf ik niet te zeggen, maar omdat het een hele mooie kleur is wil ik hem toch maar even delen.

l2

Het gaat om een Expert Last Lip Color in de kleur Flirty Charmeur nr. 417, een hele hap vol. De lipstick ziet er in de huls onwijs mooi uit vind ik zelf. De kleur is koraal roze en heeft een soort van prinsessen uitstraling. Ik vind het een juweeltje en erg mooi om te zien. In totaal zijn er 15 kleuren in het schap verkrijgbaar.

De lipsticks uit de NYC Expert Last color lijn zijn niet alleen maar juweeltjes op de lippen, ze voeden ook nog is je lippen en beloven wel 6 uur lang te blijven zitten.

l3

De lipstick zelf zit in een roze huls wat perfect match met de kleur van de lipstick zelf en een doorzichtige dop. Zo kan je de lipstick zien! Ik zag in de winkels dat alle Expert Last Lip Color lipsticks in dezelfde kleur huls hebben als de lipstick zelf. Zo handig en leuk bedacht!

l5

l4

De swatch:

l6

Het resultaat op mijn lippen: l7

Ik ben zo blij met deze kleur! Ik vind hem prachtig, het is echt een mooi romig berry kleurtje die heerlijk aanvoelt op de lippen en een enorme kleur afgeeft. Het enige nadeel aan dit soort lipsticks vind ik dat je ze niet helemaal in de huls kunt draaien. Ik weet niet hoevaak het mij al overkomen is dat de dop tegen te lipstick komt als ik die erop doe. Maar dat zal wel persoonlijk zijn… Kortom een budget topper!

Prijs € 2,99 per stuk bij oa. Kruidvat.

Heb jij ervaring met de lipproducten van NYC?
Wat vind jij van deze kleur? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram