NYC | Demi Lovato Favoriete Nagellakken!

NYC | Demi Lovato Favoriete Nagellakken!

Met de nieuwe lakjes van NYC (New York Color) kun je nu jouw eigen nagels omtoveren naar die van Demi Lovato.

Demi presenteert 10 van haar  favoriete kleuren van de NYC Shine in a minute lakjes en NYC Color Gel Gloss zodat jij nu ook kan genieten van deze musthave kleurtjes. Benieuwd? Kijk mee!

n1

De collectie bestaat dus uit 10 verschillende kleurtjes, ik ontving er drie van om te reviewen, 502 Really don’t care, 303 Prospect Park Bloom en 104 Glamorous Beige. Op het eerste gezicht vind ik vooral de bruin/beige kleurige en de mooie berry erg tof eruit zien.

n2

Ik heb ervaring met de nagellakken van NYC en vooral de kwastjes vind ik ontzettend fijn. Deze zijn lekker stevig, precies zo breed om de nagellak mooi te lakken en compact. Ook over de houdbaarheid ben ik redelijk tevreden, als je gebruik maakt van een topcoat over je nagellak dan merk je echt dat je een stuk langer plezier kan hebben van mooie gelakte nagels!

Ik heb hieronder de lakjes aangebracht op mijn nagels en voor alle 3 heb ik 2 laagjes aanbracht. 1 laagje is bij 502 Really don’t Care ook prima, zelf vind ik bij de 2 andere 2 laagjes net wat mooier.

n3

Vooral nummertje 502 vind ik geslaagde, deze mooie berry kleur vind ik erg mooi. de beige kleur nummertje 104 vind ik zelf een beetje saai en net niet die mooie nude kleur hebben die ik graag zie. 303 is een lief perzik kleurtje wat voor de zomer erg leuk kan zijn!

n1

De 10 favoriete lakjes van Demi Lovato zijn verkrijgbaar bij verschillende filialen van Kruidvat en Trekpleister.
De lakjes variëren van €2,49 tot €2,99 per stuk.

Wat vind jij van de lakjes?
Heb jij ervaring met de nagellak van NYC?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 11 juni 2016 / 14:20

  Really don’t care vind ik wel een mooie kleur 🙂

 2. 9 juni 2016 / 08:41

  Ik vind de kleur 303 echt super mooi. Ik hou wel van die perzik tinten.

 3. Kim
  9 juni 2016 / 07:57

  Nr. 502 is erg mooi!!

 4. 9 juni 2016 / 07:33

  Het berry-kleurtje is inderdaad het mooiste, maar die zou ik sneller in de herfst/winter dragen

  • 9 juni 2016 / 10:09

   Ja klopt! Of voor op de teennagels, dan kan die in de zomer ook tof zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram