NYC – 413 Rose Gold

NYC – 413 Rose Gold

1

NYC heeft mij verrast met een prachtige oud roze lipstick met gouden shimmers erin. Ik viste hem voor 1 euro uit de koopjes bak en ik ben verliefd.

Hoe kan nou zoiets in de koopjes bak liggen vroeg ik mij af? Deze Ultra Last Lipwear lipstick van het budget merk NYC is niet alleen ideaal voor de zomerse dagen, ook vind ik hem prachtig voor straks in het najaar.

2

Nu heb ik al veel lipsticks en loop ik ook graag vaak alle displays bij langs op zoek naar mooie kleuren, maar is mij deze nog nooit opgevallen. Hoe is het mogelijk? Deze lipstick is verpakt in een zwarte huls met het logo van NYC erop en een doorzichtige dop zodat je goed kunt zien welke kleur je hebt. Het is mijn eerste NYC lipstick dus ik was reuze nieuwsgierig naar de kwaliteit.

3

Aan de lipstick zelf zal het zeker niet liggen want hoe prachtig is dit? Het is net een sprookje! De prachtige intens oud roze kleur die zich vermengd met een laag prachtige gouden shimmers. Ik ben werkelijk verkocht.

4

Ook als swatch vind ik hem geweldig, ik krijg echt een beetje een blush idee die ik graag op mijn wangen wil smeren. De kleur is ontzettend mooi, intens en de shimmers maken het helemaal.

5

Maar je moet ervan houden, de lipstick glimt enorm, dus wanneer je niet echt van shiny lipsticks houdt, dan is hij vast niks voor jou, maar wie kan deze gouden shimmers nou weerstaan?

6

Helaas heeft dit pareltje wel een min puntje en dat is dat hij best droog aanvoelt op de lippen. Best jammer, maar gebruik je er een topcoat over, of een lichte balsem dan is dat probleem ook weer opgelost. Je kunt natuurlijk niet altijd alles hebben.

Zoals ik in het begin al aangaf heb ik deze lipstick uit de koopjes bak bij het Kruidvat voor €1,- Ik weet niet of hij in het schap ligt, maar kom je hem tegen. Het is zeker de moeite waard om deze aan je stash te voegen. Zelf denk ik dat de lipsticks van NYC rond de €3,99 liggen in de winkel.

Wat vind jij van deze Rose Gold Lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram