NUXE | Huile prodigieuse | De veelzijdige olie!

NUXE | Huile prodigieuse | De veelzijdige olie!

Vlak voor de kerst maakte ik goed kennis met het merk Nuxe. Ik ontving van Nuxe namelijk een prachtige adventskalender vol met haar fijne producten. Ik ben enthousiast geraakt en de meeste producten zijn zelfs ook helemaal op gegaan.

In de adventskalender zat ook een klein goud flesje, het trok gelijk mijn aandacht. Het zag er luxe uit en ging rechtstreeks naar de badkamer. Het was de ‘Nuxe Huile Prodigieuse’, de droge olie! Omdat dit een van meeste geliefde producten is van Nuxe wil ik hem vandaag met jullie delen. Ik ontving namelijk deze gouden fles in het groot en schreef er gelijk een review over. Kijk mee!

nuxe

Over de verpakking en de uitstraling kunnen we kort zijn, dit ziet er namelijk tot in de puntjes verzorgd uit. Het straalt luxe uit, het trekt je aan te gebruiken en je wil er het liefst mooi mee decoreren in de badkamer.

Het is een vrij grote vierkante glazen fles met een gouden dop en een gouden uitstraling door de olie. Ik word er helemaal verliefd op als ik erna kijk.

nuxe1

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de verpakking, het product daar draait het om. De Huile Prodogieuse is een olie met een multifunctionele werking. Deze olie is namelijk geschikt voor je gezicht, je lichaam en ook je haren. Het zorgt ervoor dat je huid lekker zacht aanvoelt, het voedt de huid en herstelt. Daarnaast werkt het voor je haren ook als verzorgende olie door het soepel, zacht en glanzend te maken.

Ik ben dol op producten die voor meer dingen te gebruiken zijn, ideaal!

nuxe2

nuxe4

De basis van dit product bestaat uit maar liefst 6 verschillende oliën. Wees niet bang er zijn geen minerale oliën en siliconen aan toegevoegd. Naast de olie zit er ok vitamine E toegevoegd.

Deze olie is naast dat hij multifunctioneel is, ook het hele jaar door te gebruiken. Of het nu volop zomer is of hartje winter. De olie staat het hele jaar door perfect in je badkamer. (en dus niet alleen als decoratie)

nuxe5

De olie is makkelijk te gebruiken door het pompsysteem, hiermee krijg je niet mega veel olie in een keer op je hand, maar kan je gemakkelijk doseren. Hierdoor kun je het product natuurlijk veel zuiniger gebruiken.

nuxe

De geur is te omschrijven als heel zacht en rustgevend, ik vind hem heel fijn. Het doet denken aan een massage in een Spa waarbij je helemaal tot rust komt. Het is een geur die niet overheersend maar zacht aanwezig is. Heerlijk.

De olie heb ik tot nu toe gebruikt voor mijn gezicht en haar. Na het reinigen van mijn huid breng ik een klein beetje olie aan. Het is onwijs zacht en trekt gelijk in zonder vettig laagje. Voor je haar moet je altijd oppassen dat je niet teveel olie gebruikt, het lijkt namelijk al snel vet. Maar door het pompsysteem kan je gemakkelijk doseren en pak je niet teveel! Ik smeer het in de droge puntjes van mijn haar.

nuxe1

Ik kan voorstellen dat de Huile Prodigieuse een geliefd product is en dat het z’n bekende is van Nuxe. Het is een onwijs zachte olie die gewoon heerlijk is om te gebruiken. Voor je huid, voor je haar of gewoon voor die ontspannende geur die eraf komt. Gewoon heerlijk!

Nuxe is verkrijgbaar bij Viata.
Een fles van 100ml is nu verkrijgbaar voor €28,80

Heb jij ervaring met Nuxe?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 7 september 2017 / 09:58

  Heel duidelijke review, het lijkt mij een heerlijke olie 🙂

 2. Donna
  26 maart 2017 / 13:45

  Prachtige foto’s! Het product klinkt heel fijn <3

 3. 26 maart 2017 / 11:54

  Ik snapte nooit zo goed waarom dit product zo populair was en wat je ermee moet, maar nu lijkt hij me toch wel erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram