Nuttige dingen die je kunt doen als je in quarantaine zit!

Nuttige dingen die je kunt doen als je in quarantaine zit!

Voor de meeste is het dag in dag uit hetzelfde liedje geworden en zit je aan huis gekluisterd door het Corona virus. Een ommetje rond het huis is opeens een heerlijk uitje geworden en zelfs die eeuwenoude verstofte puzzel heb je afgemaakt!

Toch kun je deze tijd ook goed benutten voor zaken waar je normaal niet zo snel om staat te springen of tijd voor hebt, maar toch heerlijk zijn als ze gedaan worden. Ik heb een aantal van deze zaken voor je op een rijtje gezet die je nu prima kunt doen als je in quarantaine zit. Kijk mee!


Bespaar je geld!

Bron Unsplash Paweł Czerwiński

Vast en zeker dat je de afgelopen dagen online hebt geshopt. De meeste winkels zijn dicht maar online is er nog genoeg te bestellen en te zien. Toch is het in tijden als deze helemaal niet erg om je is te verdiepen in de geldzaken en te besparen op dingen waar je normaal niet zo snel aan denkt. Bijvoorbeeld de boodschappen, maar ook spelletjes. Waarschijnlijk heb je al een kast vol? Of wat dacht je van huishoudelijke apparaten. Het lijkt allemaal handig om te hebben en al helemaal in tijden als deze nu je toch meer tijd over hebt met online shoppen, maar vaak gebruik je het veel te weinig. Duik is in de keukenkast en kijk wat je er allemaal vandaan tovert. Wist je trouwens dat je ook heel veel kan bespraken als het gaat om je mobiele telefoon? Heb je nog geen Sim Only maar een duur abonnement dan moet je echt is kijken waar je een goedkoopste Sim Only abonnement kunt afsluiten? Wacht dus voortaan even met direct een nieuwe aansluiten, als je lekker zuinig bent geweest met je mobiele telefoon dan is Sim Only de perfecte bespaar tip! Kijk voorstaan eerst is waar je de goedkoopste sim only abonnementen kunt afsluiten, dit bespaart je echt maandelijks bakken met geld. En het nieuwste van het nieuwste moet je echt niet altijd willen.


Bron Unsplash – S O C I A L . C U T

Ga opzoek naar nieuwe recepten!

Heb je wat meer tijd over dan is het niet alleen leuk maar ook heel ontspannen om even die kookboeken erbij te pakken die eigenlijk alleen maar voor de sier in de kast hebben gestaan. Het is namelijk heerlijk om je is te verdiepen in nieuwe recepten en daar gaan die kookboeken je eindelijk een handje mee helpen.

Het is vaak makkelijk om steeds hetzelfde weekmenu te volgen maar hoe leuk is het om er een keertje van af te stappen en iets nieuws te proberen. Nu we toch binnen zitten kun je net zo goed wat meer tijd doorbrengen de keuken. Wie weet ontdek je wel een ware keukenprinses in je!

Bekijk hier een aantal van mijn favorieten kookboeken!

Bron

Het opruimen van die ‘ene’ kast en de schuur in de tuin!

Het zijn vaak niet de leukste klusjes en ook vaak de klusjes die je maar blijft uitstellen. Zo heb ik dat met de voorraadkast onder de trap en eentje in mijn bijkeuken. Beide tot aan het plafond gevuld met alles en nog wat en waarvan ik zo vaak al heb geroepen dat ik het moet opruimen. De tijd die we nu thuis doorbrengen moet je wel goed benutten en klusjes als deze zijn daar perfect voor. Maak jezelf even kwaad en ga aan de slag. Beloon je zelf daarna met een heerlijk kopje thee of koffie en wees trost op wat je hebt gedaan. Je zult zien dat als het eenmaal klaar is, dat het zoveel rust geeft iedere keer wanneer je die kast open doet!

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de schuur in je tuin. Het is afgelopen dagen heerlijk weer en ook straks in de zomer, wanneer we weer lekker veel buiten doorbrengen wil jij niet struikelen over die rommel die je afgelopen najaar hebt opgestapeld. Tijd om er met de grote bezem doorheen te gaan!

Kan je wel wat organizing tips gebruiken? De beste tips vind je hier!

Bron // Bron

Heb jij nu meer tijd thuis over? Heb jij nog een nuttige tip?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram