NuBo – Cell Dynamic The Essence + Update The Voile

NuBo – Cell Dynamic The Essence + Update The Voile

1

Een tijdje terug maakte ik kennis met het wonderbaarlijke merk NuBo en deelde dit met jullie (The Voile) Er kwamen veel bijzondere reacties op. Vandaag een update hoe op dit moment het product bevalt en laat ik je een nieuw product zien van dit merk namelijk de Cell Dynamic, het product van deze lijn…

De review die ik hier over heb gemaakt is meer geschikt voor de wat rijpere huid en de volwassen vrouwen onder ons.

Sparkle like you never Sparkled before!

 

2

Over NuBo

NuBo is het paradepaarde van het grote Harrods, wat door vele bekende celebs al gebruikt wordt en wat nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Een exclusief merk in huidverjongingsproducten. De producten van NuBo zorgen er namelijk voor dat de huid in slechts enkele dagen een mini facelift krijgt op geheel natuurlijk wijze, dus weg met de injecties kun je wel zeggen!

De producten van NuBo, in tegenstelling tot adnere cremes, bevatten geen parabenen, irriterende petrochemische stoffen sls en synthetische geur en kleurstoffen. Dat zijn agressieve stoffen die alles behalve goed zijn voor de huid en wat natuurlijk heel goed is om te weten, producten van NuBo worden NIET op dieren getest!

4

Update – The Voile

Tijdens het testen van dit product kon ik natuurlijk niet direct zeggen of mijn huid ook meer gevuld ging worden, aangezien ik zelf nog geen lijntje of rimpels heb. Daarom vroeg ik mijn moeder of ze hem verder wou proberen en was al snel enthousiast. Zelf vond ik hem een heerlijke basis laag geven voor onder mijn make-up maar dat even terzijde en laten de plus en de min putenn bekijken wat mij er van vindt.

De pluspunten:

 • Makkelijk smeerbaar
 • Lekkere geur
 • Zeer zuinig in gebruik
 • Fluweel zachte huid na gebruik

De minpunten:

 • Moeilijk te doseren uit de flacon

Het enige nadeel wat mij moeder over dit product heeft en wat ik zelf ook heb ervaren is het doseren van het product. De flacon heeft een pompjes systeen maar op een of andere reden komt er al snel meer product uit dan je wilt gebruiken, het lijkt alsof er druk onder zit of juist luchtbelletjes?!

Verder is het een fijn product en heerlijk voor gebruik, maar hij kan niet op tegen de Cell Dynamic.

3

NuBo Cell Dynamic The Essence

The Essence hoort bij het middelpunt van de Cell Dynamic. Dit is een krachtig serum die een complete cyclus van huidverjonging veroorzaakt. Natuurlijk ben ik nog niet echt aan dit product toe, gezien mijn huid en mijn leeftijd maar toch ben ik benieuwd naar dit product en laat ik mijn moeder hem ook testen!

Dit product is sterk geconcentreerd waardoor je dagelijk maar slechts een paar druppels serum nodig hebt een voor een versneld celherstel, zichtbaar vermindering van lijntje en rimpels. De huid krijgt direct een facelift, de huid onmiddelijk gelift, verstevigd en voller.

Ook voor dit product vroeg ik mijn moeder om te gaan testen en vroeg haar mening!

5

6

De pluspunten:

 • Je voelt direct dat het wat doet met je huid
 • Zeer zuinig in gebruik
 • Trekt snel in de huid
 • Rimpeltjes zijn zichtbaar minder diep vooral de lijntjes boven de lippen.
 • Gezonde teint

De minpunten:

 • Wat moeilijk te doseren uit de flacon
 • Eerst wat trekkerig gevoel op de huid

Een top product hoe mij moeder het in een paar woorden omschrijft, het enige nadeel is weer het doseren uit de flacon. Het is een prijzig product en je wilt er zuinig mee omgaan. Door het pompje komt er al snel ”te” veel uit wat natuurlijk zonde is van het product. En het trekkerige gevoel in het begin. Je merkt direct dat het wat doet met je huid, vandaar misschien het trekkerige gevoel. Het komt ieder geval vaker voor bij gezichts producten. Gelukkig duurt het niet lang en trekt het snel weer weg!

Voor een wondermiddeltje moet je wel iets betalen, de Cell Dynamic The Essence is al verkrijgbaar in een 10 ml flacon en kost 75 EUR.

Mocht je al heel enthousiast over dit product zijn, de flacon is ook verkrijgbaar in een 15 ml (190 EUR) 30 ml (220 EUR)  formaat.

Kijk voor meer informatie en andere producten van NuBo in de webshop!

Ben jij bekend met dit merk? Wat vind je van zulke producten, zul je het later zelf ook gebruiken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram