NOTD || OPI Don’t Pretzel My Buttons!

NOTD || OPI Don’t Pretzel My Buttons!

2

Zachte pasteltinten en nude kleurtjes vind ik prachtig als nagellak. Of het nu hartje winter is of een heerlijke zomerse dag, deze tinten mogen van mij part altijd.

Vandaag laat ik het kleurtje zien die ik op dit moment op mijn nagels heb zitten. Het gaat om een lakje van OPI die ik een tijdje geleden heb gekocht bij de Big Bazar en waarvan ik stond te poppelen hem te dragen.

 Don’t Pretzel My Buttons!

5

Het is een prachtige nude tint uit een hele oude collectie van OPI (volgens mij 2010). Maar dat doet er helemaal niet toe, het is een prachtige, basic kleur die ik heel graag op mijn nagels smeer. Ik draag 1 laagje wat ik zelf voldoende vind voor het mooie resultaat.

3

Heb jij vandaag een kleurtje op je nagels? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram