NOTD || Kure Bazaar – Glam

NOTD || Kure Bazaar – Glam

notd1

Het zonnetje schijnt en ik krijg nog meer zin in het voorjaar en de zomer. Helaas zijn de temperaturen buiten nog niet helemaal perfect om in een zomers jasje over straat te gaan maar je nagels alvast een zomers tintje te geven kan natuurlijk nooit kwaad.

Ik ontving tijdens het Beauty Store event van Mooi PR een prachtig roze pakje van Kure Bazaar in de kleur Glam. Deze draag ik vandaag op mijn nagels en geeft mij een heerlijk vrolijk en zomers gevoel.

222

De kleur in het flesje is echt prachtig en ook op de nagels met twee laagjes is die perfect. Lekker knal roze die in de zon lekker glimt! Zeker een favoriete kleur die ik de komende tijd nog vaak ga dragen!

Welke kleur draag jij vandaag op je nagels?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram