NOOSH Beauty – Make-up palette review!

NOOSH Beauty – Make-up palette review!

Een tijdje geleden liet ik je al kennis maken met de beautycollectie van Anna Nooshin, NOOSH Beauty. Ik liet je al eerder de lipproducten zien en vandaag is het tijd voor een aantal verschillende paletten van dit merk.

Ik had meerdere boxen ontvangen waarin de paletten zaten en deze heb ik bij elkaar gepakt om in 1 review te laten zien. Het gaat hier om 3 oogschaduw paletten en een gezicht palette. Benieuwd naar deze producten? Kijk snel mee!


Ik liet het je in de unboxing ook al weten dat ik zelf erg fan ben van de uitstraling van NOOSH Beauty. Het ziet er allemaal erg aantrekkelijk uit en dit wil je gewoon op je make-uptafel hebben liggen.

Hieronder zie je hoe de paletten er van binnen uitzien. De kleurtjes matchen allemaal goed met elkaar. Ohja, op een of andere manier krijg ik iedere keer kippenvel als ik de swatches ga fotograferen. Dit maakt de foto’s natuurlijk niet beter, haha!

Rosy Cosy Eyeshadow Palette

Het Rosy Cosy palette (verkrijgbaar voor €25,-) bevat maar liefst 8 verschillende oogschaduw kleurtjes met zowel matte als met shimmer finish. Hieronder zie je de swatches van de kleurtjes. Zoals je kunt zien is het pigment echt ontzettend goed. Ik ging maar 1 keer over de kleur heen en het pigment vliegt eraf. Het is heel intens en zacht qua finish. Ook de laatste kleur met alle shimmers is werkelijk waar prachtig. Het is een palette waar je zeker mooie looks mee kunt maken!

Face The Day Palette

Het Face the Day palette (verkrijgbaar voor €26,-) bevat een blush en een bronzer. Beide zien er vrij heftig uit wat ook mijn eerste indruk was, maar vaak valt het toch altijd wel mee (i hope). Je kunt beide kleurtjes ook gebruiken als oogschaduw. Hieronder de swatches van de 2 kleurtjes. De blush is qua pigment ontzettend sterk en opvallend. Persoonlijk voor mij iets teveel van het goede. De bronzer is qua pigment iets minder sterk. Ik moest een paar keer over de kleur heen voor dit resultaat.

Flora & Fauna Eyeshadow Set

Het Flora & Fauna palette (verkrijgbaar voor €24,-) is een vierkant doosje met daarin 4 zachte lente oogschaduw kleurtjes. Je kunt ze zowel samen gebruiken in een ooglook maar natuurlijk ook apart. Als extra tip kun je het oogschaduw kwastje nat maken zodat de kleur nog net wat intenser wordt. Hieronder de swatches. Zoals je kunt zien is ook dit pigment weer ontzettend goed, ik ben echt verliefd op de kleur die eraf komt. Ook dit keer ging ik maar 1x over de kleurtjes heen met dit als resultaat. Prachtig!

Date Night Eye Shadow Palette

Het Date Night oogschaduw palette (verkrijgbaar voor €24,-) bevat 4 romantische kleurtjes met shimmers. Alle 4 de kleurtjes spreken mij ontzettend aan. Naast dat ze er prachtig uitzien bevat de oogschaduw ook verzorgende shea butter en tapioca waardoor je huid lekker zacht blijft. Hieronder de swatches van dit laatste palette en neem even een momentje stilte. Wat een kleur en wat een shimmers komen er vanaf. Ontzettend mooi en heel tof om te gebruiken in looks!


Ik heb eigenlijk maar 1 ding te zeggen als conclusie van al deze paletten en dat is dat ze prachtig zijn. De kwaliteit is heel erg goed, het pigment die eraf komt (op de bronzer na) is heel sterk en komt ook zeker overeen met de kleuren uit het palette. De finish van alle kleurtjes is zacht en mooi aan te brengen op de huid. Je kunt er alle kanten mee op waardoor het zeker handige paletten zijn om mee te nemen voor bijvoorbeeld onderweg. Mijn grote favoriet? Lastig zeggen maar beide vierkanten paletten met daarin de 4 kleurtjes maken mij wel heel erg blij en dat terwijl ik vrijwel nooit oogschaduw draag!


Leuke tip, NOOSH Beauty is nu ook verkrijgbaar bij Douglas!

Wat vind jij van deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram