Nooit meer een miskoop?!

Nooit meer een miskoop?!

Hoe ouder je wordt, hoe meer onderzoek je gaat doen bij het aanschaffen van een product. Ik merk het namelijk ontzettend aan mezelf, nu ik bijna de 30 passeer ben ik veel strenger geworden als ik dingen wil kopen en denk ik ook veel meer na omdat ik geen zin meer heb in miskopen.

En dan heb ik het niet over kleine huishoudelijke boodschappen maar over producten die wat meer kosten en waar je ook hoopt lang plezier van te hebben.


Tegenwoordig is er veel op de markt verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën dat het soms moeilijk is wat nu de beste keuze gaat zijn. Je kunt natuurlijk je geld maar 1x uitgeven en dat willen we natuurlijk doen aan het beste product. Goedkoop is vaak duurkoop wordt er geroepen maar dat is natuurlijk niet altijd zo. Om je een handje te helpen zijn er van die fantastische websites waar allerlei merken bij elkaar worden verzameld en waarbij alle voor en nadelen van een product onderzocht wordt. Met als klap op de vuurpijl als eindresultaat een mooi overzicht met wat voor jouw het beste product gaat zijn om aan te schaffen. Bye Bye miskopen!


Bron @lishakov

Als er 1 product is waar ik namelijk vaak een miskoop mee heb gedaan, dan is het wel een strijkijzer. Nu heb ik echt een hekel aan strijken en al helemaal met een apparaat wat maar half werkt. Dit zorgt er gewoon voor dat er een aantal kledingstukken al veel te lang in mijn kast hangen die nodig gestreken moeten worden maar omdat ik het gewoon een vreselijke klus vind, gebeurt het niet en kan ik die kleding zoals blouses niet dragen. Nu hoor ik steeds vaker van mensen om mij heen dat een kledingstomer de perfecte oplossing is als je een hekel hebt aan strijken. En ook zie ik vaak op Pinterest perfect geordende kledingkamers waar een kledingstomer in staat. Het moet de ideale en snelle manier zijn om je blouses mooi gestreken te krijgen. Voor mij klonk dat natuurlijk als muziek in de oren en daarom heb ik onderzoek gedaan. Een kledingstomer is natuurlijk zo´n product waar er ontzettend veel van zijn in vele verschillende prijsklasse, van nog geen 15 euro tot wel 200 euro. Het is een aankoop waar je lang gebruik van wilt maken want we willen natuurlijk nooit meer strijken. Een zoektocht naar de best geteste kledingstomers is dan voor mij ideaal om te gaan doen.


Bron @alisaanton

Waar ik ook veel baat bij heb gehad was het vergelijken van verschillende koffiemachines. Ik ben gek op koffie en een goed apparaat thuis vond ik dan ook zeker een must. Een lekkere kop koffie behoort tot mijn ochtendroutine zoals je vast wel eens voorbij hebt zien komen op mijn blog. Ik raak zelf in winkels vaak helemaal de weg kwijt en voor ik het weet laat ik mij weer ompraten door een of ander verkooppraatje. Ik vind het daarom ook fijn om eerst zelf een beetje onderzoek te doen en daar zijn vergelijkingswebsites perfect voor. Ik heb eerst goed gekeken welke prijscategorie ik wou gaan zitten en wat ik graag verwacht van het product. Dit heeft uiteindelijk tot een goede aankoop gezorgd en heb ik een heerlijk koffieapparaat die vervolgens ook bij andere in huis kwam te staan.

Ben je bang om een miskoop te doen, of vind je het net als ik ook lastig om in winkels direct tot een aankoop over te gaan, dan geef ik je zeker als tip mee om eerst even wat onderzoek vooraf te doen op internet. Vergelijk merken en ervaringen van anderen voor je in het diepe duikt in de winkels!


Bron @anotherlovely

Heb jij wel eens een miskoop gedaan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram