Nokia Lumia 620 – Meest betaalbare Windows Phone 8-smartphone met jonge uitstraling!

Nokia Lumia 620 – Meest betaalbare Windows Phone 8-smartphone met jonge uitstraling!

Als het gaat om telefoons ben ik nog wel een achterblijver, ik heb zelf een oud model omdat ik me er niet zo mee bezig hou, ergens vind ik het zonde van het geld om zoveel uit te geven aan een telefoon met allerlei snufjes die ik waarschijnlijk toch niet snel zou gebruiken aangezien ik een mini laptop heb en deze overal mee na toe sleur…

Maar nu ik de nieuwe modellen steeds voorbij zie komen krijg ik toch wel een beetje de neiging om ook over te stappen naar iets nieuws en vooral iets wat een beetje betaalbaar is.

Nokia introduceert de Nokia Lumia 620, de derde en meest betaalbare smartphone in de Windows Phone 8-serie. Naast de Nokia Lumia 920 en de Nokia Lumia 820 biedt de Nokia Lumia 620 een speelse en jonge uitstraling, en een compact design.
De Nokia Lumia 620 beschikt over een nieuwe dual-shot kleurtechniek voor diverse opvallende kleur- en textuureffecten. Dankzij deze techniek heeft het toestel – bovenop een basislaag – een tweede laag van gekleurd, transparant of doorschijnend polycarbonaat. Hierdoor zijn wisselende kleurschakeringen en diepte-effecten te zien. Mensen kunnen de look van hun Nokia Lumia 620 aanpassen aan hun persoonlijke smaak en stijl, en hebben daarbij de keuze uit zeven verschillende verwisselbare covers.

De Nokia Lumia 620 is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder lime-groen, oranje, magenta, geel, cyaan, wit en zwart*. De Nokia Lumia 620 wordt geleverd vanaf januari 2013 in Azië, gevolgd door Europa en het Midden-Oosten en later ook andere markten.

De verwachte verkoopadviesprijs voor de Nederlandse markt bedraagt 259 euro incl. btw.

* Verkrijgbaarheid van kleuren kan verschillen per regio.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram