Nohem – Asian Rituals Gezichtscrub

Nohem – Asian Rituals Gezichtscrub

Merken die bij mij nog onbekend zijn vind ik hartstikke leuk om te ontdekken. Het is ook de eerste keer dat ik kennis maak met Nohèm, een luxe merk met de fijnste ingrediënten, die goed zijn voor je huid. 

Ik ben de afgelopen tijd de Asian Rituals Scrub van Nohèm gaan testen, een zachte hydraterende melk scrub. Een scrub op zijn tijd gebruiken vind ik heerlijk, daarom stond ik zeker open om deze te gaan proberen. Een nieuw merk, een nieuw product is altijd interessant.

Een kleine omschrijving van het product:
Nohèm is een zacht scrubmilk speciaal voor je gezicht en hals. Samengesteld uit Thaise rijstpoeder, verrijkt met Indonesische kendi-olie en Indiase sesamolie. De unieke gel-structuur verandert met water in een zijdezachte milk, die de huid zacht en glad maakt voldoende hydrateert. Het heeft een verfijnd parfum met zachte ondertonen van de lotusbloem.

Wat mij direct opviel was de structuur van de crème, deze is zo ontzettend zacht, dat het echt heerlijk is om hem op je gezicht te masseren vergeleken de meeste grove scrubs waarmee ik eerder kennis heb gemaakt. Je merkt dus direct al, dat hij heel goed voor je huid is. Het tweede wat mij direct opviel is de geur.

Als het gaat om gezichtverzorging moet er weinig tot geen parfum te vinden zijn in producten. Bij deze scrub merkte ik ook direct dat het een enorme zachte, vertrouwde geur heeft en dat vind ik persoonlijk fijn. Maar wat het ook voor geur had en waar ik de hele tijd naar opzoek was, het ruikt een beetje naar eet-papier, dat zoete papier in verschillende kleuren wat je op kunt eten. I like…

Het product is handig in het gebruik, een klein beetje aanbrengen op een vochtig gezicht en vervolgens masseer je het in met lichte ronddraaiende bewegingen. Voor de melkachtige substantie voeg je wat water toe voor een nog zachter effect. Vervolgens spoel je het af met lauw water. Door het fijne rijstpoeder ben je op een zachte manier je gezicht aan het scrubben en worden de dode huidcellen rustig van je huid verwijderd.

Zo voorkom je beschadigingen. Mijn huid is snel rood en als ik een normale scrub gebruik, merk ik al snel dat mijn huid geïrriteerd raakt, bij deze scrub was dat niet het geval, de huid wordt soepel en zacht en meteen gehydrateerd door de kendi-olie en sesamolie. Het zorgt er voor dat je huid echt goed verzorgd wordt.

Kortom, ik ben onder de indruk. Je merkt duidelijk verschil tussen een standaard scrub en een luxer versie. Je huid voelt na gebruik zo heerlijk, dat het moeilijk is om van deze scrub af te stappen!

Ook benieuwd naar de Nohèm Asian Rituals Scrub of de andere producten van Nohèm? Neem dan snel een kijkje op Heavenly Pure – Beauty.

 Ben jij bekend met dit merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram