Review – Nivea Body Lotion voor onder de douche!

Review – Nivea Body Lotion voor onder de douche!

Ik kon er niet omheen, overal in welke winkel ik ook kwam stond het nieuwe product van Nivea uitgelicht in de stellingen. Ik heb het over de body lotion voor onder de douche…

Vooruit dan maar, in mijn mandje ermee en thuis direct gebruiken onder de douche. Het klinkt ontzettend handig, normaal gesproken gebruik ik naar het douche een losse bodylotion om mijn huid hiermee te beschermen, met deze bodylotion kun je tijdens het douche er gebruik van maken.

De nivea body lotion is er in 2 soorten, de witte fles die ik heb gekocht en een donker blauwe die ik er persoonlijk wat mannelijk uit vind zien. De witte is geschikt voor de normale huid, en de blauwe voor de droge. Normaal kies ik voor producten speciaal voor de droge huid omdat ik sneller een droge huid heb in deze tijd van het jaar maar dit keer stond ik open voor de versie voor de normale huid.

Conclusie:

Als eerste vind ik het product ontzettend fijn door de strutuur van de lotion, hij is ontzettend romig en maakt de huid lekker zacht. Wel heb ik het idee dat ik gebruik maak van een normale douchegel en niet zo zeer van een body lotion. De geur is lekker, maar ik heb wel de neiging om veel te gebruiken omdat het er zo snel van de huid weer af gaat/verdwijnt onder de douche.

Mocht het product in de aanbieding zijn in de toekomst dan zal ik hem nog is aanschaffen aangezien producten van Nivea gewoon lekker zijn en voedend voor de huid. Maar ik zal hem niet speciaal nemen omdat het een body lotion is voor onder de douche…

Let op: Aangegeven op de verpakking staat, het product kan in de douche een glad laagje achterlaten, zorg dat je na gebruik de douche schoon spoelt om de restjes te verwijderen.

De kosten voor de body lotion was 5,99 EUR en bevat 250 ml.

Ben jij al bekend met de body lotion van Nivea? Wat is je ervaring met dit product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram