Vakantie/Festival tip | NIVEA | 3-in-1 Micellair reinigingsdoekjes!

Vakantie/Festival tip | NIVEA | 3-in-1 Micellair reinigingsdoekjes!

We hebben het vast allemaal de afgelopen jaren voorbij zien komen, Micellair water. Het flesje gevuld met magisch water waarmee je gemakkelijk zonder irritaties je make-up kunt verwijderen en je huid kunt verzorgen.

Nu is er een nieuwe versie waarmee je dit nog sneller kunt doen, namelijk in de vorm van een reinigingsdoekje. Ideaal voor onderweg, op vakantie of als je gewoon nog sneller s’avonds in je bed wilt kruipen. Benieuwd? Kijk mee!

PicMonkey CddsdollagePak een fles 3-in-1 Nivea Micellair water en combineer met de eenvoud van een doekje! Tata een nieuw en handig product! Ik heb als beautylover het Micellair water gebruikt en het is mij eigenlijk altijd goed bevallen, zonder dat je huid geïrriteerd raakt krijg je gemakkelijk je make-up eraf. Toch klinken deze doekjes mij nog beter in de oren.

n1

De doekjes maken mij zo nieuwsgierig omdat ik vaak reinigingsdoekjes meeneem naar mijn vriend. Het is makkelijk en snel in gebruik en zo heb je niet een flesje bij je wat evt. ook kan lekken in je tas. De doekjes werken als een magneet waarbij olie, vuil en (waterproof) make-up worden aangetrokken door micellen. De milde formule zorgt ervoor dat wrijven niet nodig is om alle viezigheidjes en make-up eraf te krijgen, daardoor zijn ze ook vriendelijk om te gebruiken rond je oogleden en lippen. Voor de rest is er nog vitamine E toegevoegd!

n2

n3

In de verpakking zitten maar liefst 25 doekjes die fijn zacht aanvoelen. De geur is heel zacht en subtiel zoals ik gewend ben van de producten van Nivea. Een dik pluspunt vind ik dat het reinigen van waterproof make-up ook kan. In de zomer en op festivals gebruik je toch water een waterproof mascara!

n4

n5

De doekjes zijn ideaal voor op vakantie, onderweg, op een festival of voor na het sporten. Het is een stuk compacter dan een flesje waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen en je hebt geen water en wattenschijfjes verder nodig. Handig he?

n6

Ik heb het product natuurlijk geprobeerd en je make-up gaat er heel gemakkelijk af. Zelfs waterproof mascara is geen probleem, het duurt iets langer om al je ogen helemaal schoon te krijgen maar het voelt totaal niet geïrriteerd.

n7

Zo kun je eigenlijk nooit meer een smoes verzinnen dat make-up eraf halen te lang duurt als je er geen zin in hebt, je pakt een doekje en klaar!

PicMonkey Cddsdollage

De doekjes zijn in augustus verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,29
Als dit pakje op is haal ik zeker een nieuwe! 

Ben jij bekend met het Micellair water?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 2 augustus 2016 / 17:50

  Klinkt wel heel handig dat het in doekjes is eigenlijk, wist ik niet! Andere doekjes nam ik ook altijd mee om mezelf op te frissen.

 2. 31 juli 2016 / 20:28

  Handig! Ik ben zelf dol op de Garnier Micellair water dus ben hier ook wel benieuwd naar!

 3. 31 juli 2016 / 10:33

  Ja ik heb deze gehad, ze zijn echt ontzettend fijn! Makkelijk om mee te nemen, super handig.

 4. 31 juli 2016 / 09:22

  Ik had deze dus altijd, maar toen waren de doekjes iets zachter, ofzo. De naam was toen ook anders, maar de verpakking hetzelfde. Nu zijn ze wat grof. Ik vind dit trouwens wel de beste doekjes om mijn make-up mee te verwijderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram