Nivea – 3 in 1 Micellair water!

Nivea – 3 in 1 Micellair water!

nivea1Een tijdje geleden ben ik het nieuwe product van Nivea, het micellair water gaan proberen.

Toen het in de winkel verkrijgbaar werd was ik ontzettend benieuwd over deze fles met ‘speciaal’ water. Ik ben hem de afgelopen tijd gaan gebruiken vandaag wil ik mijn ervaring delen. Benieuwd? Lees snel verder!

nivea2Het gaat om een product uit de nieuwe lijn speciaal voor de gevoelige huid, sensitive lijn. Micellair water is al een tijdje een hype onder de verzorgingsproducten waardoor ik ook erg nieuwsgierig werd.

Micellair water is de snelste en mildste manieren om je huid te reinigen waardoor het perfect is voor de gevoelige huid en voor mensen die niet veel tijd hebben. Met het water kan je maar liefst in 1 stap je huid reinigen.

nivea4Het water is 100% geurloos, er zit geen parfum in wat natuurlijk ook niet gewenst is voor een product voor de gevoelige huid.  Ik vind dat zelf erg prettig.

Het product is verrijkt met dexpanthenol en druivenpitolie, beiden zijn kalmerende en hydraterende bestanddelen waarmee je je huid om een zachte manier kunt reinigen. Het micellair wat bevat geen parabenen, parfum en kleurstoffen.

nivea5Hoe te gebruiken:

Micellair water is vrij zuiver maar ideaal om je huid mee te reinigen en zelfs je make-up mee te verwijderen. Micellaire deeltjes die in het water zitten werken namelijk als een soort van magneet. Ze trekken de onzuiverheden aan zodat je die vervolgens kun verwijderen.

Het enige wat je moet doen is een beetje water aanbrengen op een wattenschijfje waarmee je vervolgens zachtjes over je huid kunt wrijven. Je hoeft het verder niet af te spoelen wat ik zelf ook heel handig vind.

nivea3Mijn Mening

Ik heb het water nu al een tijdje in gebruik en ik ben heel erg te spreken. Ik vind het namelijk een fijne en snelle oplossing om mijn huid te reinigen. Ik voel ook dat mijn huid heel zacht aanvoelt en als ik vervolgens nog een keer met een watje over mijn huid heen ga, zie ik geen restjes make-up wat laat zien dat het echt goed reinigt. Ik vind het product daarnaast ook nog is zuinig in gebruik omdat je helemaal niet veel product nodig hebt.

Verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €5,99

Heb jij ervaring met micellair water?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram