Nieuwe Sweetie nagellakjes van DA!

Nieuwe Sweetie nagellakjes van DA!

da1DA weet wel hoe ze onze nagels moeten laten stralen als zoete snoepjes. Er zijn namelijk vier nieuwe pastelkleurige lakjes aan het assortiment toegevoegd die eruit zien om op te eten.

Het gaat om vier nieuwe hippe Sweetie lakjes in de kleuren:

Lila
Lichtroze
Perzik
Lichtblauw

Deze lakjes hebben een speciale Sugar Textured finish waardoor het lijkt alsof er fijne suikerkristalletjes in de lak zitten.

da2Ik heb twee lakjes in de kleuren lichtblauw en lichtroze die ik je vandaag wil laten zien.

Op het eerste gezicht zien ze er natuurlijk ontzettend zacht en schattig uit, de zachte kleurtjes zijn echt om op te eten. Daarnaast vind ik zelf het flesje ook heel erg leuk en er stralend uitzien. Op het flesje staat aangegeven dat de nagellak langhoudend is en sneldrogend.

da3Lichtblauw

da4Lichtroze

da5Hieronder de lak op het wiel met 2 laagjes.

da6

da7Door de speciale Sugar Textured Finish voelt de nagallak echt alsof er kleine kristalletjes op ja nagels zitten en dat is leuk. De textuur lakjes zijn al een tijdje populair in nagellakwereld maar het blijft elke keer weer leuk en een verrassing hoe het eruit ziet. Ik vind de kleurtjes heel lief en zacht ogen en een beetje sprookjesachtig. De nagellak brengt mooi en makkelijk aan en daarnaast vind ik de prijs die je ervoor betaald zeker een leuk koopje. Kortom een vrolijk lakje met een speels effect om je nagels op een ‘rustige’ manier te voorzien van iets moois!

da10Verkrijgbaar bij de DA in 4 nieuwe kleuren voor €2,99

Heb jij ervaring met de nagellak van DA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram