Muziek luisteren met | Beats By Dr. Dre | urbeats

Muziek luisteren met | Beats By Dr. Dre | urbeats

Een van de dingen die ik bijna dagelijks doe is het luisteren van muziek. Of het nu op de radio is, thuis via mijn iMAC of lekker onderweg via mijn iPod of mobiel. Ik vind het heerlijk ontspannend en doe het dan ook graag.

Daarom vind ik het belangrijk om ook fijne oordopjes te hebben zodat de kwaliteit van de muziek goed is maar ook zo vriendelijk mogelijk is voor mijn oren. Ik gebruik thuis een koptelefoon van Sony en onderweg oordopjes van Apple. Deze heb ik nu vervangen voor de bekende Beats By Dr. Dre.

PicMonkey Collageqqq

Het merk Beats by dr. dre heb ik zelf ontzettend vaak voorbij zien komen en ik heb er veel positieve verhalen over gehoord. Ik was daarom ook erg benieuwd of het iets voor mij zal zijn. De variant die ik heb zijn de urbeats. Deze ontvang je in een vrij luxe doosje met daarin heel veel informatie over het merk, een zakje om de oordopjes in op te bergen en extra earbuds in verschillende maten en daar ben ik heel blij mee. De dopjes zitten enorm goed verpakt, ik kreeg het doosje namelijk vrijwel niet open, haha!

Het vervelende wat ik zelf altijd heb met oordopjes zijn de earbuds die niet fijn in mijn oren passen. Of ze zijn veel te groot of te klein… In deze set zitten nog eens 7 setjes in van verschillende maten en soorten. Handig!

m1

m2

Het voordeel aan de urbeats is vooral dat je geen last meer hebt van klagende mensen die vragen of het geluid wat zachter kant, nee! Deze oordopjes zitten namelijk strak in de oren waardoor geen enkel stukje geluid verloren gaat. Onthou wel dat muziek hoe dan ook schadelijk is voor je gehoor, té hard is natuurlijk nooit verstandig.

De Monster Beats Headset is vrij prijzig maar je krijgt er wel iets voor terug. Kwalitatief goede oordopjes die de muziek zo laten klinken alsof je een hele muziekinstallatie in je oren hebt. Bij veel oordopjes ontbreekt er een goede bass waardoor muziek niet altijd even mooi klinkt, bij deze oordopjes is dat niet het geval. Je kunt er dus van uitgaan dat het muziek echt zo klinkt zoals je het graag wilt. Zuiver en prettig aan de oren.

m3

Nu moet ik zeggen dat ik de uitstraling niet helemaal mijn ding vind maar als er goed geluid uitkomt dan is dat weer vergeten. De oordopjes zelfs zijn zwart en het kabeltje rood. Stoer maar zelf houd ik meer van stijlvol wit of helemaal zwart.

Aan het kabeltje zelf zit ook nog een controler (afstandsbediening) om gemakkelijk het volgende nummer te klikken of te pauzeren. Op de verpakking staat dat deze set eigenlijk geschikt is voor HTC telefoons, maar voor samsung en mijn apple werkt hij ook prima! Handig voor als je onderweg bent, dan hoef je niet steeds je telefoon tevoorschijn te pakken.
m4

Ik heb ze al even goed uitgetest en ik kan je vertellen dat ze mij ontzettend goed bevallen, zo goed zelfs dat ik mijn vriend lekker voetbal kon kijken op tv en ik ernaast lekker met muziek op. Het klonk namelijk  alsof ik bij het concert zelf zat en wel een uurtje lekker ontspannen muziek heb geluisterd. Ik hoorde dat gezeur van het voetbal niet, het was echt ontspannend en fijn aan mijn oren.

PicMonkey Collageqqq

Voor iemand die graag en vaak naar muziek luistert net als ik, is een aanschaf van een set kwalitatief goede oordopjes zeker een must. Je merkt verschil, de prettigheid aan je oren en dat het geluid beter klinkt dan je waarschijnlijk gewend bent van oordopjes!

Ook opzoek naar meer telefoon headsets of benieuwd naar deze variant van Dr. Dre? Neem dan een kijkje bij gsmpunt.nl!

Luister jij graag muziek? 
Gebruik jij een koptelefoon of oordopjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 1 juli 2016 / 11:11

  In ear oordopjes blijven bij mij nooit zitten maar anders had ik dit product ook aangevraagd.

  • 1 juli 2016 / 11:27

   Oh dat is vervelend, ik heb er ook vaak last mee maar er zit een setje in die wel goed blijft zitten gelukkig!

 2. 30 juni 2016 / 12:37

  `Deze lijken me inderdaad wel super fijn moet ik zeggen!

 3. 30 juni 2016 / 11:38

  toch vind ik de dopjes wanneer ze eenmaal zitten prima maar in het begin floepte ze weer snel uit mijn oor (ondanks dat ik het formaat had gewijzigd). Ik vind ze qua geluid wel erg fijn!

 4. 30 juni 2016 / 11:05

  Ik ben altijd met oortjes in de weer. Ben veel onderweg en voor muziek en audiobooks heb ik die vaak nodig!

 5. 30 juni 2016 / 08:50

  Oeh ik heb er al heel veel goede verhalen over gehoord! Ik gebruik alleen echt zelden oortjes.

 6. 29 juni 2016 / 18:03

  Er staat een foutje, volgens mij moet het gsmpunt zijn 🙂 ik heb ze ook en vind ze fijn, top review!

 7. Tamara
  29 juni 2016 / 17:34

  De kwaliteit vind ik ook erg belangrijk. Veel goede verhalen over Dr. Dre beats gehoord.
  Liefs!

  • 29 juni 2016 / 20:34

   Ik had er zelf ook al zoveel over gehoord maar ben echt overtuigd!

 8. Kim
  29 juni 2016 / 17:34

  Ik vind muziek luisteren ook zo fijn. Bijna dagelijks loop ik wel met oordopjes rond! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram