Nieuwe ontdekking | Ridiculously Good Chocola!

Nieuwe ontdekking | Ridiculously Good Chocola!

Een tijdje geleden tijdens het rond snuffelen op internet vielen mijn ogen op een heel tof chocolade merk. Ik kende het niet maar door de verpakking was ik gelijk nieuwsgierig.

Ik ging er meer informatie over vinden en al snel ontdekte ik dat het niet zomaar een chocolade merk was, maar juist eentje waar we blij van worden, 100% organic!

PicMonkey CollageIk wou gelijk weten waar ik dit kon halen maar helaas in de buurt kon ik geen winkeltje vinden die dit verkocht. Ik moest wachten op een moment dat ik ergens in een stad was die het wel verkocht en dat moment was afgelopen maandag in Utrecht. Ik had namelijk op de website gelezen dat de Bijenkorf in Utrecht deze schattige doosje verkocht, ik kon dan ook niet wachten ernaar toe te gaan.

Eenmaal in de Bijenkorf sloeg ik alle kledingrekken, de MAC counter en de sieraden over en kwam ik terecht bij een klein hoekje voor exclusieve lekkernijen, direct zag ik de doosje liggen en nam de 2 verschillende varianten mee!

r1

r2

Ridiculously Good is een combinatie van een bonbon en de bekende candybar, hmm!! En deze heerlijke verwennerij zit verpakt in een ongelofelijk leuk doosje! De chocolade is gemaakt van rauwe cacao uit Ecuador en heeft een heerlijke vulling. Alle ingrediënten zijn biologisch en eerlijk verkregen.

Er zijn in totaal 2 smaken verkrijgbaarRich Almond & Date en Creamy Coconut. Ik kon zelf niet kiezen dus nam zonder moeite allebei de doosje mee.

r5

r6

Ook fijn om te weten:

Deze chocola is biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere onnodige toevoegingen.PicMonkey Colla9ge

r7

Dit is verder geen gesponsord artikel of iets dat ik jullie wil aansmeren, nee dit is een heel schattig doosje met daarin 2 lekkere bonbons om heerlijk van te genieten. Het is echt een cadeautje om op te eten! Mijn favoriet is trouwens de Creamy Coconut!

Ben jij bekend met dit chocolade merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 21:34

  Die verpakking alleen al is echt geweldig! En deze klinken echt heerlijk!

 2. 3 augustus 2016 / 15:09

  Wat schattig en lijkt me super lekker! Heb je ook al gezien dat Magnum tegenwoordig chocoladerepen heeft?

  • 3 augustus 2016 / 15:11

   Jaa toevallig kwam ik het gisteren tegen in het Albert Heijn schap. Ik ga die zeker een keertje proberen!

 3. 3 augustus 2016 / 08:40

  Ik zou het bijna alleen maar kopen voor de verpakking! Zo tof!

  • 3 augustus 2016 / 09:00

   Haha ja daar deed ik het ook voor maar als het dan ook nog is zo lekker is, is het helemaal mooi!

 4. 3 augustus 2016 / 08:31

  Wat klinkt dit heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit!
  Ik moet zeggen dat dit warenhuis veel lekkernijen verkoopt bij de gebaksafdeling….
  Het is soms zo moeilijk om er voorbij te lopen zo der maar iets te kopen….
  Xoxo

 5. varenka W
  3 augustus 2016 / 08:12

  Oh dit zit er hemels uit zeg.
  Mooie foto’s ook, prachtig en leuke tip dus…..THNX
  Alleen, hoe zien ze er van binnen uit dan? En zijn ze beetje bitter of juist crispy en creamy? Ik dacht nu gaat ze het vertellen….njummie…maar uhhhm 😉
  Ben nu zo nieuwsgierig.

  • 3 augustus 2016 / 08:19

   Van binnen ziet de creamy coconut er echt een beetje zo uit als een Bounty, de Peanut & Date heeft een beetje dezelfde uitstraling als een Snickers! Ieder geval erg de moeite waard om ze is te proberen 😀

 6. Stephanie
  3 augustus 2016 / 08:05

  Ohhh die verpakking!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram