Nieuwe maskertjes van DA!

Nieuwe maskertjes van DA!

m1Na een zomerse dag is uiterlijke verzorging natuurlijk heel erg belangrijk en ook heel erg lekker. Het is daarom een aanrader om je gezichtshuid te verzorgen met een maskertje.

Ik vond dat ik vanochtend wel een maskertje kon gebruiken en koos er een van de nieuwe DA maskertjes! DA voegt namelijk zes nieuwe varianten toe aan haar assortiment voor diverse huidtypes onder de namen:

Mud Angel
Cranberry Love
Argan Gold
Pretty Pearl
Secret Sea
Fruity Stars

Ik ontving twee maskertjes om te proberen, Mud Angel en Argan Gold. Argan Gold ben ik gaan gebruiken en ben je benieuwd hoe mij deze is bevallen? Kijk dan snel verder!

Argan Gold

m2

Argan Gold is een kant en klaar maskertje die de huid hydrateert en voedt. Het is rijk aan vitamine, mineralen en anti-oxidanten. Het maskertje is verrijkt met zeewier extract, Argan olie en sesam olie. Het helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, voedt de huid en helpt een droge huid te voorkomen. Meestal smeer ik argan olie in mijn haar maar dit keer moest het op mijn gezicht. Het was even een beetje prutsen omdat het maskertje vrij dun was en stroomde al snel uit de verpakking. Eenmaal op mijn gezicht voelde het heel zacht en neutraal aan en had het de zachte geur van argan olie.

Na dat je 10 minuten het maskertje hebt laten zitten is het tijd om het eraf te halen en je huid daarom te voorzien van het serum wat onderaan het maskertje zit in een apart vakje. Het serum zorgt ervoor dat je huid wordt gekalmeerd en nog is extra wordt verzorgd na het gebruik van het masker. Ik heb nooit eerder na gebruik een serum aangebracht maar ik moet zeggen dat het heerlijk voelt deze extra stap.

m3Wat zijn maskertjes toch lekker. Ik vond het een heerlijk begin van mijn zaterdag en kijk nu alweer uit om ook Mud Angel te proberen.Het maskertje voelt heerlijk aan op de huid en het serum is een fijne extra. Mijn huid ziet er goed en verzorgd uit en kon wel even een boost gebruiken na die zonnige dagen. Wat ik altijd wel jammer vind is de hoeveelheid product die erin zit, het is altijd net wat teveel voor 1 huid en je kan er makkelijk twee keer mee doen maar omdat het Argan Olie masker zo dun is, is het moeilijk te bewaren zonder te knoeien. Ondanks dat een heerlijke aanrader om je huid is mee te verwennen. Ik ben benieuwd naar de andere varianten!

m4De maskertjes zijn vanaf 28 juli verkrijgbaar in de DA winkels.
De prijzen variëren van €1,09 of €1,49 per masker.

Gebruik jij vaak een maskertje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram