Nieuwe make-up van Etos!

Nieuwe make-up van Etos!

Etos introduceert 4 nieuwe make-up producten waarmee je in een handomdraai een prachtige look kunt creëren. Producten die elke dag kunnen, makkelijk in gebruik zijn en helemaal passen bij de trends van dit moment!

Ik ontving een aantal van deze producten om te reviewen en dat heb ik dan ook gelijk gedaan. Etos is natuurlijk lekker budget en nieuwe producten ontdekken die betaalbaar zijn en ook nog is vernieuwd, is helemaal leuk. Benieuwd? Kijk mee!

PicMonkey Collagefff

Ik ontving enkele producten in een schattige toilettasje van Etos zelf. De producten vond ik er zelf op het eerste gezicht een beetje saai en goedkoop uitzien. Het is niet direct heel vrolijk en aantrekkelijk als ik eerlijk ben. Ze hadden het wat ‘hipper’ kunnen aankleden.

etos1

Banana Powder

etos2

De nieuwste hype in make-up land is banana powder. Dit is een zijdezachte, losse poeder als highlighter of al all over om je make-up te fixeren. De powder bevat een ultra fijne, reflecterende pigmenten voor een prachtige glow.

Zelf ben ik bekend met de ‘bekende’ Banana powder en ik vind het leuk dat nu een budgetmerk ook een eigen variant heeft. Deze poeder heeft een perfecte teint die ervoor zorgt dat je look net dat beetje extra krijgt. Hij is voor meerdere gingen te gebruiken volgens Etos maar zelf vind ik hem voor een highlighter een beetje dof. Als losse poeder over je make-up is hij top! Het enige nadeel van dit soort verpakkingen is wel dat het lekker snel knoeit, extra voorzichtig te werk gaan dus!

Verkrijgbaar voor €5,99

etos3

etos4

etos5

Hieronder een klein beetje van de poeder aangebracht op mijn huid. Op mijn hand komt hij een beetje geel over, dit valt voordelig weg!

etos6

Eyebrow Palette

etos7

In dit wenkbrauw palette zitten twee poeders, een donkere en een lichte en een wax. De donkere poeder gebruik je aan het einde van de wenkbrauw en de lichter kleur aan het begin om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te creëren. De gekleurde wax is om te fixeren.

Wenkbrauw producten vind ik interessant, toch gaat mijn voorkeur het liefst uit naar een vloeibaar product. Het is een schattig palette met een lichte kleur en een voor de donkere wenkbrauwen. Ook zit er een klein kwastje bij en een wenkbrauw borsteltje en dat is handig. Etos legt uit dat je allebei de kleuren kunt gebruiken voor het inkleuren van je wenkbrauwen, ik denk zelf ook dat je daar goed mee kan spelen. Helaas is de lichte kleur ook echt veel te licht voor mijn zwarte wenkbrauwen en kan ik alleen een beetje van de donkere kleur gebruiken om de kleine plekjes op te vullen, als is hij wel nog iets te licht.

Hij is verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Brown voor €5,99

etos8

Hieronder de swatches van de kleuren uit het palette.

etos9

Eyeshadow Primer Illuminating

etos10

Deze speciale primer voorkomt dat de oogschaduw in de lijntjes gaat zitten en houdt je oogmake-up langdurig op zijn plaats. Daarnaast maakt hij de oogschaduw kleur ook een stuk intenser en geeft het een illuminating finish.

Een oogschaduw primer is ideaal voor meiden die vaak oogschaduw dragen. Het is een zachte primer die zorgt dat je oogschaduw een stuk langer en mooier blijft zitten en die de kleur ook nog is intenser maakt. Ook heeft deze primer een parelmoer glansje erdoorheen die het geheel een stuk intenser maakt. Zelf gebruik ik amper oogschaduw, maar het is echt een aanrader om een primer te gebruiken mocht je wel vaak oogschaduw op doen!

Verkrijgbaar voor €3,99

etos11

Lipstick

etos12

De bekende Color Care lipsticklijn krijgt 5 nieuwe kleurtjes erbij. Daarvan zijn er 3 nude kleuren: Desert Rose, 50 shades of Jude en Kylie’s Fav. En 2 trendkleuren, Rebel en Pretty Liar. De lipsticks geven een intense kleur en hydrateren de lippen.

Het is tijd voor de lipsticks! Ik ontving 2 kleurtjes die helemaal trendy zijn en ideaal passen bij het najaar. Het gaat om een bruin/nude tint met de naam, ‘Kylie’s Fav’ en om een heftige donkere paars met de naam ‘Rebel’. De kleurtjes komen vaak voor bij bekende ‘dure’ make-up merken en daar speelt Etos goed op in. De lipsticks brengen goed en vloeiend aan, ze zitten in het begin best comfi op de lippen maar worden wel iets droger.

Verkrijgbaar voor €3,99

etos13

Hieronder de swatches van de kleuren. Zoals je kunt zien is het pigment erg goed!

etos14

En natuurlijk het resultaat aangebracht op mijn lippen. Zelf vind ik Rebel iets teveel van het goede voor mij. Het is een kleur die je echt moet durven dragen.

Links – Kylie’s Fav | Rechts – Rebel 

etos15

Over het algemeen heb ik niets negatiefs te melden over de producten. Het zijn producten die goed werken, betaalbaar zijn en trendy. Toch vind ik wel dat het er iets aantrekkelijker uit had mogen zien. Ik vind de verpakking een beetje saai… Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het product zelf en die zijn goed! De lipsticks zijn erg intens van kleur en ik ben benieuwd naar de 3 andere kleuren!

PicMonkey Collagefff

De producten liggen vanaf nu in de Etos, de Banana Powder verschijnt eind september in de Etos winkels!

Wat vind jij van de producten?
Heb jij ervaring met de make-up van Etos?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 8 september 2016 / 18:21

  Ik ben erg benieuwd naar de banana powder! En wauw die lipstick kylie’s fave, ik vind ‘m zo mooi!

 2. 1 september 2016 / 22:14

  Leuke producten! Ik ben erg benieuwd naar de banana powder 😀

 3. 1 september 2016 / 18:53

  Ziet er allemaal prima uit, ik ben super benieuwd naar het banana powder hoe het nu op het gezicht tot zijn recht komt. De primer voor de ogen lijkt me ook een goede!

 4. 1 september 2016 / 18:27

  Mooie producten hoor! Ik ben wel benieuwd naar die banana powder. Zelf heb ik daar ook geen ervaring mee.

 5. Kim
  1 september 2016 / 11:32

  Kylie’s Fav lijkt mij heel tof. Leuk dat Etos met zulke producten komt. Liefs

 6. 1 september 2016 / 08:22

  Wat een hoop mooie producten! Ik ben vooral benieuwd naar de eye shadow primer! Gave lipsticks ook, je kan de kleurtjes goed hebben <3

 7. 1 september 2016 / 08:17

  Leuk om eens producten van de Etos te zien!
  Ben benieuwd naar die Banana powder.
  Liefs Lonneke

 8. 1 september 2016 / 08:09

  Ik vind de lipsticks erg tof! Vooral naar Kylie’s fav ben ik heel benieuwd of hij me zou staan :). Ik vind de verpakkingen dan wel weer leuk, haha.

 9. 1 september 2016 / 06:59

  Leuke review. Ik heb alle producten ook ontvangen en moet ze nog testen. Ik ben super benieud naar de Banana Powder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram