Nieuwe Loavies items – Mijn favorieten!

Nieuwe Loavies items – Mijn favorieten!

loavies1Loavies heeft haar assortiment weer prettig bijgevuld met heerlijke items voor de herfst en ook alvast een beetje voor de winter.

De fringes, fake furs en leather items vliegen om onze oren om er ook de komende tijd wanneer we ons warmer moeten aankleden en pretty, fashionable bij lopen!

loavies3Ik heb in de webshop weer mijn favoriete items eruit geplukt die mij direct aanspraken. Kijk mee!

loavies2Uitblinkers!!

♥ Het shirt met wit en gouden pistooltjes is natuurlijk helemaal geweldig. Goud met wit is altijd een beetje zomers maar kan je ook goed combineren in het najaar. Ik vind de print heel leuk en staat vast top met een mooie zwarte jeans en jasje erop!

♥ Ik ben ieder jaar zo blij als de geruite blouses weer tevoorschijn komen. Ik hou van deze trend en het rood in combinatie met blauw vind ik heerlijk. Super om los te combineren of als het heel koud wordt met een trui eroverheen.

♥ Wat mij ook opviel in de webshop was de leuke rood/roze trui met ‘fashion code’ erop. De trui is zo makkelijk te combineren en heerlijk voor iedere dag!

Benieuwd naar nog meer mooie nieuwe items? Neem een kijkje in de webshop!

Wat vind jij van mijn favorieten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram