Nieuwe kwasten || Real Techniques LE

Nieuwe kwasten || Real Techniques LE

121

Vlak voor ik naar Londen ging had ik voor mijzelf een wishlist gemaakt met items die ik graag in Londen wou kopen. Op de lijst stond oa. een kwastenset van Real Techniques, waar ik zoveel positieve verhalen over had gelezen.

Tijdens het shoppen bij de Boots in Londen viel mijn ogen direct op de speciale LE set ‘Nic’s Picks. Een set met 5 van Nic’s favoriete kwasten. Het design en de prijs sprak mij gelijk aan en besloot voor deze set te gaan. Vandaag wil ik hem je laten zien. Kijk mee!

10

Real Techniques is een kwastenmerk dat is bedacht door de twee bekende zussen Sam en Nic. Allebei zijn ze ongelofelijk goed in make-uppen en zijn een grote hit in Youtube land. De meiden weten natuurlijk dat kwasten de basis zijn voor een mooie look en weten hoe belangrijk de kwaliteit moet zijn. Nu kan iedereen kwalitatief goede kwasten in huis halen dankzij de twee zussen, ze bedachte ‘Real Techniques’.

Ik was zelf al een tijdje opzoek naar een paar nieuwe kwasten. Ik heb aardig wat fijne kwasten in mijn stash maar door de verhalen van andere was ik heel nieuwsgierig geworden naar RT. De speciale LE set bevat 5 kwasten waarmee je een mooie look mee kunt maken.

Normaal zijn de haartjes van de kwasten zwart met wit, maar omdat ik zelf al even lekker heb gebruikt tijdens vakantie zien de witte haartjes er al gekleurd en gebruikt uit.

12

13

De doos zelf ziet er heel fleurig en gezellig uit maar het gaat natuurlijk om de kwasten zelf. Op de achterkant van de doos staat uitgelegd waarvoor de kwasten dienen en hoe je ze moet gebruiken. Heel handig voor meiden die net beginnen met make-up.

14

In de set zitten de volgende kwasten: 

duo-fiber face brush

De Duo Fiber face brush is de grootste kwast uit de set en is ideaal voor losse of compactpoeder. Het brengt namelijk het product op een mooie natuurlijke manier op de huid en zorgt ervoor dat het gelijkmatig wordt verdeeld. Het resultaat is een egale finish. 

15

cheek brush

De Cheek brush is ideaal voor het aanbrengen van een blush, bronzer en highlighter. De haartjes staan dicht bij elkaar waardoor je de dekking van producten in laagjes kunt opbouwen. Ik ben helemaal fan van deze brush, hij is ontzettend fijn in gebruik. 

16

angled shadow brush

De Angled shadow brush is een kwastje dat schuin is afgesneden en daardoor de ideale vorm heeft om oogschaduw aan te brengen in de crease en op het wenkbrauwbot. 

17

base shadow brush

De Base brush is een handig plat kwastje voor oogschaduw en waarmee je ook nog is goed kunt blenden. Je kan het kwastje ook gebruiken voor het aanbrengen van concealer. 

18

eyeliner brush

De eyeliner brush uit de set is een schuin afgesneden kwastje wat je natuurlijk kunt gebruiken voor het aanbrengen van eyeliner maar ook om dicht bij je wimperrand te komen met oogschaduw. 

19

Ik ben echt onwijs blij met deze mooie kwastenset. Ze zijn echt ongelofelijk fijn in gebruik en brengen de make-up mooi aan. Ik heb op mijn wishlist nog een aantal kwasten van RT staan aangezien ik nu helmaal fan ben geworden.

Zo zien de kwasten eruit als je ze nieuw koopt!

Schermafbeelding 2015-02-25 om 11.35.45

Ik heb de kwasten gekocht in Londen voor 20 pond.
In Nederland is de set verkrijgbaar bij oa. The Make-up Spot voor €34,95 

Heb jij ervaring met RT? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram