Nieuwe kunst in mijn hal!

Nieuwe kunst in mijn hal!

Alweer een tijdje geleden ontving ik een heerlijk pakketje van Gallerix. En als je mijn blog al langer bezoekt, dan weet je dat ik hier eerder een pakketje van heb ontvangen voor het omtoveren van mijn werkkamer met een paar geweldige posters!

Ik heb opnieuw een bestelling gedaan en dit keer voor de hal beneden. Ik heb een vrij grote hal en die vroeg eigenlijk ook wel om een paar prachtige objecten. Bij Gallerix kwam ik al snel de stukken tegen die er perfect zouden hangen en ik wil het je dan ook graag laten zien. Kijk mee!Om te beginnen heb ik deze prachtige abstracte poster hangen van een lijntekening van een gezicht genaamd, ‘Surreal Face‘. Ik ben zelf erg fan van abstract kunst en omdat ik opzoek was naar een ‘rustige’ sfeervolle viel al heel snel mijn oog op dit beeld. Ik heb deze poster in 50×70 gekozen omdat ik liever grote objecten heb hangen dan kleine schilderijen en posters. Wanneer je namelijk een grote ruimte hebt met een lege muur is het geweldig om Gallery Wall Collage te maken, maar in ruimtes als deze siert het om grote afbeeldingen op te hangen!

Ik vind hem vooral prachtig in combinatie met de houtenlijst die ik bij heb gedaan. De lijst maakt de poster op een of andere manier meer aanwezig maar blijft ondanks dat vrij neutraal en sfeervol. Wanneer je in mijn hal staat zie je hem in elke hoek de aandacht trekken omdat hij ook via de spiegel terug te zien is. Ik vind hem prachtig en kan er ontzettend van genieten!


Het volgende stuk dat ik heb gekozen is toch wel mijn favoriet en dat is, ‘The Garden No1‘. Ik zag deze posters al heel snel in de webshop en ik was gelijk verliefd op de prachtige kleurencombinaties. Ik heb een nisje in mijn hal waar ik mijn alledaagse spullen neer hang en waar ik altijd mijn schoenen aantrekt bijv. Er hingen al een paar hangplantjes maar deze poster maakt het hoekje helemaal compleet. Hij past er perfect in ook weer de grote afmeting 50×70 omringd met een prachtige foutenlijst. Wanneer de zon er s’ochtends op schijnt is het al helemaal een pareltje om te zien!

De hal is voor mijn gevoel helemaal afgemaakt met 2 mooie simpele en snelle aanpassingen. De grote witte ruimte is nu omgetoverd met meer beweging en kleur en dat past perfect bij de rest van mijn interieur. Ik heb zelf erg de smaak te pakken om kunst terug te laten komen in de rest van het huis. Naast mijn werkkamer en nu de hal ben ik aan het kijken wat mooi zou staan in mijn kledingkamer en natuurlijk in de slaapkamer. Wie weet kom ik daar nog meer perfecte stukken tegen om op te hangen.

Wat mij zelf ook nog erg leuk lijkt is een posterkaart in huis van een locatie. Dit kan je ook helemaal via Gallerix zelf ontwerpen. Ga je dit jaar op vakantie of wil je iemand verrassen met een ontwerp van een locatie waar je samen of diegene is geweest, dan kun je gewoon zelf maken. Hoe tof cadeau is dat? Leuk om toe te voegen aan je wall of als pronkstuk in huis!


Heb jij kunst/posters in huis hangen?
Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram