Nieuwe items op mijn Wishlist!

Nieuwe items op mijn Wishlist!

Een tijdje geleden liet ik jullie mijn nieuwe wishlist zien maar er is weer het een en ander veranderd waardoor ik mijn nieuwe wishlist wil laten zien.

Sinds Charlotte Tilbury in Nederland verkrijgbaar is, zit ik enorm te denken om een aantal van deze prachtige producten aan te schaffen. Ik zie namelijk items voorbij komen waar ik erg blij van word. Benieuwd? Kijk mee!

wish

Chanel CC Cream

Deze stond ook op mijn vorige wishlist, de CC Cream van Chanel. Ik draag zelf geen foundation meer maar af en toe wil ik nog een klein beetje dekking en daarvoor is deze CC cream echt een uitkomst. Ik heb hem laatst al even getest in de winkel en ik ben enthousiast. Nu alleen nog even wachten op een mooie make-up aanbieding of op cadeaubonnen, haha!

Charlotte Tilbury | Filmstar bronze & glow

Een van de producten van Charlotte Tilbury waar ik erg benieuwd naar ben is het Filmstar palette met daarin een prachtige bronzer en highlighter. Ik lees ontzettend veel positieve reviews over dit product en als ik het filmpje kijk die op de Bijenkorf bij dit product staat word ik nog enthousiaster. De prijs is aardig hoog maar met het vakantiegeld inzicht zou het mogen kunnen toch?

Charlotte Tilbury | Instant Look in a Palette

Het volgende product dat ik graag zou willen hebben van Charlotte Tilbury is de Instant Look in a Palette. Dit palette gehuld in een prachtige chique verpakking heeft alles voor een mooie look. Ook weer erg prijzig maar ooohh zoo mooi!!

Charlotte Tilbury | Powder & Sculpt Brush

Het laatste product wat ik graag zou willen hebben is de Powder & Sculpt brush. Deze wordt namelijk op vele websites als een grote favoriet aangeschreven en ook weer bij de filmpjes op de Bijenkorf site zie ik dat deze kwast heel prettig werkt.

Bobbi Brown Sunkissed | Nude Eye Palette

Afgelopen woensdag bracht ik een bezoekje aan de Douglas en bleef ik even hangen bij het schap van Bobbi Brown. Voor de nieuwe collectie zijn er prachtige oogschaduw palettes verkrijgbaar in rosé gouden verpakking. In totaal zijn er 3 verianten maar bij het swatchen werd ik het meest blij van de Nude Eye.

Estée Lauder | Enless Summer Multi-Palette

WAUW WAUW WAUW! Was de eerste reactie toen ik dit palette zag bij de Douglas. Goud gevuld met 1 bronzer, 1 blush en 1 highlighter. Als make-up liefhebber is dit echt een musthave voor mij. Hij is echt prachtig!

wish

Heb jij ook nog leuke beauty wensen op je wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 16 juli 2016 / 19:12

  HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem

 2. Anoniem
  24 mei 2016 / 14:30

  Wauw! Het instant look in a palette is echt prachtig, deze komt ook op mijn wishlist <3

 3. Lisa
  24 mei 2016 / 14:29

  De producten van Charlotte Tilbury zijn zoo mooi!!!

 4. 21 mei 2016 / 08:15

  Oeh, ik vind dat Charlotte Tilbury Instant Look in a Palette ook zo mooi! Die staat ook sowieso op mijn wishlist!

 5. 20 mei 2016 / 18:10

  Wauw wat een prachtige wishlist, ik ben ook benieuwd naar de CC Cream van Chanel 🙂
  X

 6. 20 mei 2016 / 17:16

  Hele mooie wishlist! Ik heb ook een aardig lijstje, zowel budgetproof als duurder. Charlotte Tilbury wil ik ook eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram