Nieuwe items in de Blogsale!

Nieuwe items in de Blogsale!

blog

Vandaag heb ik weer wat nieuwe items in de BLOGSALE gedaan in de hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken. Ik vind make-up onwijs leuk maar ik hou er zelf niet van als ik een kast vol heb liggen. Vandaar dat ik het graag verkoop!

De items die erin staan zijn daarom ook door mijzelf gekocht en niet gesponsord door bedrijven. De meeste dingen zijn 1x keer getest of amper gebruikt. Ik ga altijd netjes en hygiënisch met de producten om. Het is alvast een begin wat ik je wil aanbieden, ik zal ervoor zorgen dat ik regelmatig wat nieuwe items in de Sale gooi!

Neem snel een  kijkje!

blogsale

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram