Nieuwe interieur spulletjes in mijn huis!

Nieuwe interieur spulletjes in mijn huis!

Een tijdje geleden heb ik kennis gemaakt met de webshop PIB. Hier mocht ik wat moois uitzoeken voor in huis, Lucky me! Ik heb gekozen voor een prachtig en sfeervol lampje en het ultieme item wat past bij mijn liefde voor planten.

Een paar dagen geleden gaf ik je al een kijkje in huis waar ik echt een liefde voor planten heb. Planten geven je te interieur echt sfeer en door ze mooi samen te decoreren en te stylen in mooie potten.


Het enige wat eigenlijk nog ontbrak was een mooie gieter want zeg nou zelf, deze zien er vaak niet echt charmant uit. Bij PIB viel eigenlijk meteen mijn oog op de prachtige messing gieter. Hij is zo sierlijk en elegant in zijn vorm dat ik gelijk verliefd was.

Het is niet alleen een object om je plantjes mee te verzorgen, ook is die perfect om te decoreren in huis. Ik was alleen bang dat hij misschien iets te zwaar zou zijn om te gebruiken maar dat valt gelukkig heel erg mee.

De gieter zal op iedere plank prachtig staan glimmen en iedere keer weer een feestje zijn om deze te mogen gebruiken.


Het volgende item dat ik nieuw in huis heb is lampje ‘Lënie’. Het is een klein tafellampje vol karakter en passend bij mijn interieur.

Het lampenkapje is beige van kleur en rust op een grijs houten basis. Het motief siert de muren zodra je hem aandoet en dat maakt het lampje zo sfeervol. Hij is dankzij haar kleuren heel neutraal en passend en zodra die aan gaat is het echt een eye-catcher vol gezelligeheid.

Op dit moment heb ik nog geen vast plekje voor de lamp omdat hij op zo veel plekken eigenlijk mooi staat. Ik ben nog even aan het kijken welke plek echt perfect is!


PIB heeft een mooi assortiment vol Scandinasche en Industriële items. Van lampen tot stoelen van Scandinavische salontafels tot decoratie. Je kunt er vanalles vinden. Ik ben erg blij met mijn 2 nieuwe items in huis. De gieter zal ik met veel liefde gebruiken om mijn plantjes te verzorgen en het lampje zal iedere avond een mooi gezellig patroon in huis brengen!


Was jij al bekend met PIB? Wat vind je van mijn items?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 4 februari 2019 / 23:49

  Wat een super toffe spulletjes heb je gescoord zeg, looking good!

  • Laura Louise
   Auteur
   4 februari 2019 / 08:34

   Tof he :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram