Nieuwe Hunkemöller favorieten!

Nieuwe Hunkemöller favorieten!

Het is geen geheim meer dat ik een grote liefhebber ben van de Hunkemöller. Tegenwoordig ligt mijn kledingkast vol met heerlijke lounge kleding, mooie lingerie en leuke accessoires van het merk. Hunkemöller heeft een geweldige collectie en dat allemaal met een brede size range. De maten gaan van XXS tot XXXL en BH cups tot 85G.

Regelmatig kijk ik in de winkel en online naar leuke items voor op mijn wishlist en nu er weer een paar toffe items binnen zijn gekomen leek het mij weer leuk om een favorieten lijstje met jullie te delen. Want ik weet zeker dat ook jij deze items heel tof vind! Kijk mee!1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


De eye-catchers uit dit lijstje zijn met alle 100% de nieuwe satijnen pyjama’s in roze en groen met de tiger illustraties. Dit is toch geweldig om te dragen? Afgelopen zomer kocht ik een heerlijke pyjama met een kreeften printje van Hunkemöller en daar ben ik ontzettend fan van. Deze nieuwe exemplaren staan ook hoog op mijn wishlist!

Nog een grote favoriet en eentje die al in mijn kledingkast ligt is de prachtige body CORA (nr.4). Deze body doet het perfect ook onder een mooie blazer als sexy outfit!

Ook voor heerlijke pantoffels ben je bij Hunkemöller aan het goede adres. Ik vind de fel roze exemplaren (nr.3) een leuke extra bij satijnen tijger pyjama! Maar ook de variant met de hartjes (nr 7.) is eentje die je naast je bed wilt hebben staan!


Wat vind jij van deze items?
Shop jij graag bij Hunkemöller?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram