Nieuwe H&M Make-up | Mijn favorieten!

Nieuwe H&M Make-up | Mijn favorieten!

Het is eindelijk zover, de nieuwe make-up collectie van H&M is verkrijgbaar! En het is niet zomaar een collectie, prachtige lipsticks, blushes, poeders en oogschaduw palette vliegen om je oren.

Ik werd helemaal blij toen ik hoorde dat H&M ging veranderen in de beauty collectie. Ik vond de make-up altijd al erg leuk maar toen ik de eerste beelden zag was ik eigenlijk direct verkocht, want wat ziet het er allemaal luxe uit. De items zijn oa. te koop in de webshop en daar heb ik mijn favoriete uitgezocht. Benieuwd? Kijk mee!

hm2

Ik ben echt verliefd op de verpakkingen, het ziet er zo leuk uit! Ik kan niet wachten de producten te proberen en ik hoop zo dat de kwaliteit net zo goed is als de uitstraling! Ik vind het assortiment heel uitgebreid, er zitten mooie kleuren in qua lipsticks en blushes en ook de oogschaduw paletten zijn prachtig. Voor ieder wat wils volgens mij!

Ook benieuwd naar de nieuwe beauty producten van H&M? Kijk snel in de webshop!

Wat vind jij van de nieuwe make-up?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram