Nieuwe herfst items van Loavies!

Nieuwe herfst items van Loavies!

loavies1

Loavies is een van de online plekken waar ik regelmatig een kijkje neem tussen de onwijs hippe fashionable items. Ik vind de webshop geweldig en bijna alles wat er verkrijgbaar is, is mijn stijl.

Nu de herfst weer voor de deur staat ben ik al druk opzoek naar leuke najaars kleding om mijn kast mee te vullen en ook bij Loavies zit je dan aan het goede adres, deze webshop heeft namelijk weer een hoop mooie nieuwe stukken toegevoegd die onmisbaar zijn in de herfst. Kijk mee naar mijn favorieten!

loavies2

loavies3

Bruin tinten, lekker fluffy, panterprint, ik ben er dol op. Naast dat de webshop vol staat met leuke items, regelmatig nieuwe spullen toevoegt heeft de webshop ook nog is een goede service. Je pakketje wordt netjes ingepakt en snel naar je toe verzonden.

loavies4Benieuwd welke items er nog meer te vinden zijn? Neem dan een kijkje bij Loavies.com

Wat vind jij van de nieuwe herfst kleding?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram