Nieuwe HEMA Organizer & Goodies!

Nieuwe HEMA Organizer & Goodies!

hema1De hele dag door ben ik in de weer met boekjes en planners om te zorgen dat ik alle puntjes die in mij opkomen kan opschrijven en alle belangrijke dingen kan onthouden…

Ik maakte altijd gebruik van mijn organizer op mijn iMac en had de super handige Deskplanner van HEMA standaard naast mijn computer liggen. Maar toch was het tijd voor iets nieuws. Een aganda, een notitie boekje en planner in 1. Niet meer 100 dingen, maar 1 ding waar ik alles in kan noteren en die ik makkelijk mee kan nemen! Zo besloot ik opnieuw naar de HEMA te gaan opzoek naar een nieuwe agenda en goodies. Kijk mee!

Fabric Tabs

Ik kocht deze tabs van stof omdat ik de kleuren heel erg leuk vond. Ik moet mijn agenda nog helemaal gaan indelen maar ik denk dat ze zeker van pas komen.

Verkrijgbaar voor €5,-

hema3Organizer Transparant

Ik was van plan geen standaard agenda te kopen maar een variant die je kunt navullen en kunt bijvullen met handige blaadjes. Ik vond een transparante versie wat ik zelf erg tof vind en hij had ook nog is een fijne korting.

Verkrijgbaar voor €3,-

hema4Paperclips

Paperclips vind ik altijd ideaal. Ik vond de kleuren oranje en roze erg leuk dus besloot deze te nemen en deze kan ik mooi gebruiken om belangrijke papiertjes aan te klemmen.

Verkrijgbaar voor €1,50

hema5Navulling papiertjes

Aan een lege agenda heb je niet zoveel dus moest ik ook de agenda papiertjes zelf erbij kopen. Ook deze waren in de aanbieding en voor de rest lekker simpel. Er zit ook een gedeelte bij met notitieblaadjes.

Verkrijgbaar voor €3,-

hema6Nu heb ik hem al even gevuld met alle spulletjes en nu is de bedoeling om de agenda helemaal te gaan invullen met alles erop en eraan.

hema7

hema8In totaal was ik €9,- kwijt wat ik wel een goede deal vond. Ik zag nog meer leuke dingen dus ik ga zeker weten terug als mijn agenda een beetje op weg is.  Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan!

Ben jij een echte planner?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram