Nieuwe HEMA Goodies voor mijn agenda + leuke pennen!

Nieuwe HEMA Goodies voor mijn agenda + leuke pennen!

hema1

De tijd van schoolspullen inslaan komt erweer aan en dat is goed te zien in de winkels. Zo heb je bij de HEMA weer een hoop en dan bedoel ik ook echt een hele hoop leuke items waarmee jij het schooljaar zeker kunt overleven!

Nu zit ik niet meer op school maar leuke goodies kopen voor mijn agenda en voor thuis op mijn werkplek doe ik zeker. Zo ben ik weer naar de HEMA gegaan en kocht ik 2 hele leuke items. Kijk mee!

hema2

Ik heb zelf een doorzichtige agenda die helemaal vol zit met van alles en nog wat. Ik schrijf alles op, ik bewaar ieder papiertje en vind het heerlijk om mijn agenda vol te kliederen. Tijdens mijn tocht door de HEMA schoolafdeling kwam ik een rol met stickers tegen om mijn agenda helemaal mee vol te plakken en die kon ik daarom niet laten liggen.

hema3

Een klein compact doosjes in een mint kleurtje, Stickers on a roll seriously. Wie kan dit nou laten liggen? Het ziet er ontzettend schattig uit maar is ook heel erg leuk om te gebruiken. Het doosje bevat namelijk 3 meter lang stickers met allemaal leuke quotes erop en plaatjes. Ik ben verkocht!

hema4

Nog meer leuks, iets wat ik vorig jaar ook kocht maar dan in een andere versie. Deze handige dunne pennen met ook weer hele leuke teksten en kleurtjes. Ik kan dit echt niet weerstaan en ook al heb ik al een hoop pennen, je hebt er nooit genoeg!

hema5

hema6

hema7

Het zou mij niets verbazen als je door deze leuke items zin krijgt om straks weer naar school te gaan. Ik verbaas mij er in ieder geval ieder jaar weer over hoeveel leuke producten er komen. Ik ga zeker volgende week opnieuw een kijkje nemen om nog meer leuks te scoren!

De pennenset met 5 pennen €1,-
De stickerdoos €1,-

Wat vind jij van deze items?
Heb jij al wat leuks gezien in de winkels voor school/werk/kantoor?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram