Mijn nieuwe favoriete foundation van Shiseido!

Mijn nieuwe favoriete foundation van Shiseido!

Sindskort gebruik ik een nieuwe foundation van het merk Shiseido en ik ben razend enthousiast. Nooit eerder had ik iets van dit merk geprobeerd maar ik kan je nu al vertellen dat ik dit de meeste fijne foundation ooit vind als ik ga voor ‘echte’ dekking! Benieuwd? Kijk snel mee!

 

Shiseido is een vrij luxe merk en heeft mooie producten. Ik had er vaak over gehoord maar zelf nooit iets van het merk geprobeerd. Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe foundation omdat ik ook wel eens dagen heb dat ik graag extra dekking wil hebben. Tegenwoordig gebruik ik van Benefit de… die mijn huid een lichte dekking geeft, kleine onzuiverheden wat minder maken maar wel een natuurlijke uitstraling geeft.

Voor extra dekking moest ik opzoek naar een ander product en zo kwam ik bij Shiseido, de Radint Lifting Foundation. Deze foundation is verkrijgbaar in verschillende tinten, maar omdat mijn huid in deze tijd van het jaar vrij licht is ben ik gegaan voor nr. 120 ‘Natural Light Ivory’.

Deze foundation is geschikt voor de normale tot droge huid, bevat SPF 15 en zorgt ervoor dat je huid ondanks de dekking toch gaat stralen. Daarnaast voelt hij ook licht en comfortabel aan op de huid en heeft hij geen plakkerig gevoel.

Ik gebruik de foundation nu al een tijdje en ik ben door en door verliefd op deze foundation. Nu moet ik zeggen dat ik wel afwissel met de Benefit… maar voor dagen dat ik aan het werk ben en een mooie egale huid wil hebben dan is dit mijn redder in nood. Ik heb maar een klein beetje van de foundation nodig om mijn hele huid te bedekken.

Hieronder zie je een klein beetje van de foundation aangebracht op mijn huid. 

En hier het resultaat aangebracht op mijn gezicht met de rest van mijn make-up.

Het fijne vind ik vooral dat ondanks de perfecte dekking je helemaal geen gevoel hebt dat je een dikke laag foundation op hebt. Ook vind ik hem qua kwaliteit heel goed, als ik hem s’ochtends voor het werken gebruik blijft hij tot in de avond perfect op mijn huid zitten. Het ziet er stralend en verzorgd uit zonder een oranje ‘dikke’ laag. Ja! Ik ben heel blij met deze nieuwe ontdekking en ik heb er zeker een favoriete foundation bij. Hij is zuinig in gebruik, matcht perfect met mijn eigen teint en laat mijn huid stralen!

Deze foundation van Shiseido is verkrijgbaar bij Parfumania voor €38,50

Heb jij ervaring met het merk Shiseido?
Wat voor foundation gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. 15 november 2017 / 20:22

    Oh ik vind hem bij jou er heel goed uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram