Nieuwe Fashion Musthaves van Esprit!

Nieuwe Fashion Musthaves van Esprit!

esprit

Esprit is z’n winkel waar ik niet vaak een kijkje neem, maar als ik er dan ben dan zie ik genoeg leuks! Zo ook in de webshop, die is namelijk al behoorlijk vol aan het raken met leuke musthaves voor de zomer en die laat ik je graag zien!

Ik heb een combi gemaakt van stoere items en juist wat neutrale items in pastel. Allemaal heel draagbaar, goed te combineren en helemaal van nu. Zo is de tuinbroek weer terug van weggeweest en heeft Esprit ook een onwijs leuke variant. De Jersey Jurk in het wit is een hele stijlvolle maar simpele jurk die je mooi kunt combineren met opvallende sieraden en hele leuke sandalen. Een Boyfriend jeans in Chino stijl, dit zal niet alleen heel stijlvol staan, het zit waarschijnlijk heerlijk! En dan nog even deze sweatshirt die ideaal past bij een koude zomeravond in het mint. Super leuk om te combineren over je zomer outfit heen. Benieuwd naar de rest? Kijk mee! esprit2

Mijn ervaring met Esprit is altijd goed geweest, regelmatig koop ik er items waar ik vervolgens heel lang blij mee ben. Ik vind het assortiment altijd erg aantrekkelijk en verrassend en zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje bij te nemen en mij te laten verrassen.

Dit was nog maar een kleine greep van nieuwe items in de webshop. Ben je benieuwd naar meer?
Neem dan zeker een kijkje op Esprit.nl voor nog meer leuke musthaves voor in jou kledingkast!

Koop jij wel is iets bij de Esprit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram