Nieuwe accessoires voor mijn mobiel!

Nieuwe accessoires voor mijn mobiel!

1Sinds een aantal dagen ben ik trotse eigenaar van een iPhone. Nu ben ik echt een noob als het gaat om mobiele telefoons omdat ik er eigenlijk nooit zoveel me heb gehad. 

Toch werd ik wel een beetje blij toen mijn vriend een nieuwe iPhone kocht en ik de oude van hem mocht overnemen. En nu ik heb in mijn bezit heb ben ik er toch wel een beetje erg aan verslaafd geraakt.

10Tijd om daarom de nodige accessoires te halen voor mijn nieuwe mobiel zoals leuke hoesjes en cases. Dat was namelijk bij mijn vorige mobiel niet echt mogelijk, bij de iPhone is dat natuurlijk een stuk beter geregeld en zijn er een hoop leuke varianten te vinden. Ik ben terecht gekomen bij de webshop gsmpunt waar ik een aantal toffe dingen heb kunnen vinden zoals oa. deze hard case in neon pink. Super leuk voor de zomer dacht ik zo! Hij is van het merk Case-Mate, dat bekend staat om een van de beste beschermhoesjes. Ze zijn ongelofelijk dun en zijn van zeer hoge kwaliteit.

3

4

5

Omdat ik erg van afwisselen hou vond ik het ook erg leuk ook naast een hard case ook te gaan voor een zacht hoesje. Mijn oog viel op de Krussel Luna Pouch in de variant Sand. Ik kreeg namelijk een beetje het Uggs Australia gevoel toen ik deze zag staan en dat sprak mij wel aan. Dit hoesje heeft een strakke elegante uitstraling en is natuurlijk ideaal om je mobiel veilig en netjes in te beschermen. Het materiaal van het hoesje is leer en dat maakt het niet alleen qua uitstraling erg mooi maar ook qua fijnheid. Dit is z’n hoesje dat eigenlijk het hele jaar door leuk is om te gebruiken, lekker neutraal!

6

Iets wat ik ook nodig had voor mijn iPhone was een externe oplader. Een sterker die je overal mee kunt sleuren en waar je vervolgens je iPhone mee kunt opladen in een stopcontact. Ik laad mijn iPhone nu dagelijks op via mijn iMac en kabeltje maar als ik een paar dagen weg ben kan ik natuurlijk niet mijn iMac meenemen. Het is daarom ideaal om en Travel Charger te hebben, deze zijn lekker compact en stop je gemakkelijk in je tas. Ideaal!

7

8

9

Ik ben stuk voor stuk blij met mijn nieuwe accessoires voor mijn iPhone. Ik had echt niet gedacht dat ik zoveel aandacht zou hebben voor een mobiel maar ik vind het zo leuk om nieuwe hoesjes te zoeken! Oeps!

2Ben je ook toe aan nieuwe accessoires voor je mobiel?
Neem dan zeker een kijkje bij gsmpunt!

Koop jij graag verschillende hoesjes voor je mobiel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram