Nieuw || Treacle Moon mini’s!

Nieuw || Treacle Moon mini’s!

mini

Naast de bekende grote flessen van Treacle Moon zijn er nu ook twee mini’s verkrijgbaar voor op reis. Ben je net als ik verzot op deze heerlijke doucheproducten en sleep je ze het liefst overal mee naar toe? Dan zijn de mini’s echt een must! 

In totaal zijn er nu in Nederland twee mini’s verkrijgbaar. The Raspberry Kiss Hand & body Lotion en de heerlijke One Ginger Morning douchegel. Kijk mee!

mini2

De 500 ml flessen van Treacle Moon zijn niet alleen plaatjes in je badkamer, ze zijn ook echt heerlijk om te gebruiken. Naast een collectie heerlijke geuren zijn er nu sinds kort ook twee nieuwe varianten toegevoegd, Warm Apple Pie Hugs en The Honeycomb. Wederom opnieuw allebei heel erg lekker. De flessen zijn groot en ideaal om lekker lang mee te doen maar niet handig om mee te nemen. Daarom heeft Treacle Moon nu ook mini’s.

mini3

De heerlijke geur One Ginger Morning douchegel die ideaal om je dag mee te beginnen door de tintelfrisse geur van gember en is nu dus ook verkrijgbaar in mini formaat. Ik heb deze geur ook in full size gehad en ik kan je zeggen dat hij echt heerlijk is om s’ochtends mee te beginnen. Deze mini fles bevat maar liefst 60ml en kan je makkelijk meesleuren in je koffer of je tas als je ergens heen gaat. Bijvoorbeeld op vakantie!

mini4

Naast de douche en badproducten heeft Treacle Moon ook Hand & Body lotion producten. Hierover schreef ik al een keer een uitgebreide review en is net als de douchegels heerlijk! Deze flessen bevatten maar liefst 350 ml en zijn ook niet ideaal om mee te nemen. Daarom is er van de heerlijke The Raspberry Kiss ook een mini formaat met 60 ml die wel heel erg geschikt is voor onderweg.

mini5

Ik vind het een leuke toevoeging dat er naast de grote flessen nu ook mini’s verkrijgbaar zijn. Ik hoop dat er snel meer geuren volgen in mini formaat!

De mini’s van Treacle Moon kosten allebei €1,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij grotere filialen van Albert Heijn en de website

Wat vind jij van de mini’s? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram