Nieuw op Fablouise – Shop my Closet

Nieuw op Fablouise – Shop my Closet

Tumblr_m1ejh0gad41qmevz7o1_500_large

Het is al een tijdje bekend op internet, de Shop my closet pagina’s! Een soort website/pagina waar je 2dehands kleding kunt shoppen wat rechtstreeks uit de kledingkast komt…

Ik ben een enorme verslaafde (online) shopper. Naast 2 kledingkasten vol op mijn slaapkamer staat er nog een kast met kleding die ik helaas niet meer draag of pas. Om dit nog een 2de kans te geven omdat het meeste nog vrijwel nieuw of amper gedragen is zet ik een shop my closet op mijn site. Eigenlijk een soort van marktplaats maar dan net wat makkelijker en sneller. Om de 3 weken verander is de boel weer en regelmatig zet ik er nog wat bij op tegen een laag prijsje natuurlijk!

Kleding, schoenen & accessoires, je ziet het allemaal voorbij komen op de pagina! Nu heb ik ook een paar items van mijn moeder er tussen gedaan dus voor ieder wat wils!

Nou dames, neem snel een kijkje, wie weet staat er wat voor je tussen!

 

 

SHOP MY CLOSET!!!

 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram