Nieuw op Fablouise – Direct online Chat!

Nieuw op Fablouise – Direct online Chat!

chat

Lieve bezoekers van Fablouise, er is een nieuwe functie op de site en die wil ik graag met jullie delen…

Vanaf vandaag kan je namelijk ‘online chatten‘ met mij! Heb je een snelle vraag, wil je iets weten over de site, over mij of over een product? Dan kan je nu heel makkelijk en snel een chat berichtje sturen waarop ik (als ik online sta) direct kan gaan antwoorden.

Het is heel simpel, als je op de website bent zie je rechts onderin een roze balk met de tekst als ik online ben: ‘‘Direct contact?  Chat met Fablouise” Als ik offline ben staat er in de balk ”Offline” In dat geval kan je ook gewoon een berichtje sturen maar krijg je later pas bericht terug.

chat1

Klik op het balkje en er komt een klein scherm in beeld, hierin moet je zowel je naam als email adres invullen, zodat ik weet met wie ik in contact ben!

LET OP: Vul een geldig email adres in zodat ik je terug kan antwoorden als ik offline ben!

chat2

Deze chatfunctie ben ik al vaak tegengekomen op verschillende webshops en persoonlijk vind ik het onwijs handig. Daarom dacht ik, dit moet ik ook! Het is natuurlijk even kijken hoe het gaat werken en hoe jullie het gaan vinden.

Het kan voorkomen dat het soms niet direct werkt, dat kan liggen aan de browser. Geef het mij gerust door als je problemen aantreft!

Iedergeval hoop ik je snel te kunnen ontmoeten in de chat!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram