Een nieuw jaar = een nieuw paar schoenen!

Een nieuw jaar = een nieuw paar schoenen!

Een nieuw jaar staat vaak in het teken van nieuwe kansen en een hoop veranderingen aan je levenstijl. Goede voornemens, de grote nieuwjaarsschoonmaak en een splinternieuwe garderobe gevuld met nieuwe items! 

Daar horen natuurlijk ook een paar nieuwe schoenen bij, leuke laarsjes, stoere sneakers of toch iets heel anders? Ik ben opzoek gegaan naar leuke schoenen bij OTTO.nl en die wil ik je graag laten zien. Benieuwd? Kijk mee!

schoenen

Ik heb gezocht op verschillende stijlen die mij persoonlijk erg aanspreken qua schoenen. Leuke laarzen voor wat speciale momenten met een mooie hak eronder en die heel makkelijk te combineren zijn met welke outfit dan ook. En fijne sneakers voor door de weekse dagen om je gemakkelijk en toch stijlvol te verplaatsen.

schoenen2

Staan hier leuke schoenen voor jouw tussen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 19 januari 2016 / 21:12

  Oehh…laarsjes nr 3 vind ik erg mooi ❤️
  X

 2. 19 januari 2016 / 19:10

  Oh die laarsjes en die sneakers allemaal erg leuk!<3

 3. 19 januari 2016 / 12:25

  Hele toffe schoenen! Leuk dat je erover schrijft! De witte sneakers vind ik gaaf! En de zwarte, lange laars ook! 🙂

 4. 19 januari 2016 / 11:57

  Oh wauw, ik vind de witte Adidas schoenen heel mooi! En toevallig dat je net een artikel online hebt gezet met ‘een nieuw jaar = een nieuw paar schoenen’, want ik heb toevallig net mijn droompaar gevonden, gekocht en op mijn blog gezet vandaag! 😀

 5. 19 januari 2016 / 10:11

  Ze hebben een hoop toffe exemplaren bij Otto! Mijn favoriet zijn de grijze laarsjes, die zijn echt heel cute <3

 6. 19 januari 2016 / 08:25

  Mooie schoenen! Toen ik de sneakers van Nike zag, was ik meteen verkocht!

 7. 19 januari 2016 / 06:59

  Prachtige shoes en laarzen had je uitgezocht!
  De sneaker zijn mooi en fijn voor een dagje shoppen zonder pijn aan de voeten.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram