Nieuw in de Beautywebshop – Sieradenlijn May21

Nieuw in de Beautywebshop – Sieradenlijn May21

Weer een leuke nieuwtje uit de beautywebshop van John Beerens. Een apar dagen geleden werd het assortiment al uitgebreid met een groot aantal geuren, nu is het tijd voor een prachtige sieradenlijn May21…

May21 is een exclusieve handgemaakte sieradenlijn en is alleen verkrijgbaar in de Beautywebshop  Johnbeerens.com. Alle sieraden zijn uniek, gemaakt met passie en precisie en sieren elke outfit!

May21 is een merknaam, maar ook een speciale datum. Dit is namelijk de geboortedag van de ontwerpster, waardoor het merk een unieke draai krijgt.

De kleurcombinaties heeft zij met zorg bij elkaar gezocht. En van elk sieraad is een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar, zo blijft elk sieraad uniek en nog exclusiever!

May21 staat voor tijdloze sieraden voor jong en oud. De sieraden zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals hout, edelsteen, glas en keramiek.

Alle producten zijn hypoallergeen en nikkelvrij. De sieraden zijn geregen op zeer sterk elastiek of gecoat staaldraad, waardoor ze extra sterk zijn.

Daarnaast hangt er aan elk sieraad een origineel May21 label. Het sieraad wordt verstuurd in een mooi sieradendoosje met garantiebewijs.

Tenslotte liggen de prijzen tussen de € 16,95 en € 31,95 en elk seizoen wordt het assortiment aangepast naar de nieuwe modetrends.

Tip: Bestel snel nog voor de kerst jouw exclusieve May21 armband of ketting!! Leuk als cadeau of voor jezelf natuurlijk.

Kijk voor de prachtige sieraden van May21 in de Beautywebshop!

Draag jij graag sieraden? en wat vind je van dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram