Neon roze voor mijn Huawei!

Neon roze voor mijn Huawei!

hoesje0Nog helemaal niet zo heel lang geleden kocht ik voor mijn nieuwe telefoon een hoesje waar ik heel blij mee was. Hij was mooi, stijlvol maar totaal onhandig en is zelfs al aan het breken…

Geen goede kwaliteit kun je wel zeggen dus een nieuw hoesje kwam dan ook als geroepen. Vandaag review ik daarom een nieuw hoesje van MobielBereikbaar.nl voor mijn Huawei. Ik ging voor een ander model en in het knal neon roze.

hoesje1Het gaat om een slank en stijlvol hoesje van hoogwaardig TPU siliconen. Ik merk ook direct dat dit een stuk fijner in de hand ligt door het geribbelde textuur aan de zijkanten. dan de andere cover die ik had. Dit hoesje beschermd mijn mobiel tegen vuil, krasjes en stoten.

hoesje2Het hoesje spreekt mij natuurlijk allereerst aan door felle kleur maar daarnaast heeft het design ook nog iets leuks extra’s zowel matte als transparant materiaal  en lekker glanzend. Het is dus echt een eye-catcher.

Ik denk dat ik voorlopig wel blij ben met dit hoesje, het geeft mij namelijk al een beetje een zomer gevoel! hoesje3Naast hoesjes hebben ze ook Huawei accessoires wat ik persoonlijk erg handig vind mocht ik iets nodig hebben voor mijn telefoon. De webshop heeft namelijk een onwijs fijne service, voor 22:30 besteld is namelijk de volgende dag al in huis en ook nog is gratis verzending. Natuurlijk is Huawei niet het enige merk dat bij Mobielbereikbaar wordt verkocht, Apple, Acer, HTC, LG en nog veel meer bekende merken kom je er tegen.

Ben je ook opzoek naar een hoesje of een accessoires voor je mobiel? Neem dan zeker een kijkje op MobielBereikbaar.nl.

Dit neon roze hoesje is verkrijgbaar voor €11,95

Heb jij een hoesje om je mobiel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram