Nieuw HEMA Blijmakers ♥ Hand Soap & Body Scrub

Nieuw HEMA Blijmakers ♥ Hand Soap & Body Scrub

hemazeep1Een aantal HEMA winkels in Nederland hebben de afgelopen weken een verbouwing gehad en deze verbouwing brengt meer met zich mee. De HEMA winkels hebben namelijk maar liefst zo’n 620 nieuwe items in de winkels en deze heten de blijmakers!

Blijmakers zijn kadootjes vanaf 50 cent. Zo vind je binnen vijf minuten voor iedereen een passend kadootje. Voor baby’s, jongens en meiden, voor mannen en vrouwen. Van speelgoed tot USB-sticks, van personal care tot keukenhulpjes.  Zo heb je altijd volop keus uit nieuwe, verrassende kado’s. De winkels en de online webshop worden op dit moment gevuld met al deze leuke spulletjes en ik vond al twee super leuke items voor onze body en die ik je wil laten zien!

hemazeep2Allereerst kocht ik een handzeep, niet direct interessant maar dit roze bolletje deed mij direct denken aan de body producten van de Sephora en omdat ik de Sephora zo mis moest ik hem kopen. Het gaat om een heerlijke licht zoete, bloemige zeep om je handen mee te wassen met de naam ‘Sweet Charming And Seductive’ Een heerlijke geur, een fijne was voor de handen en ook nog is leuk in de badkamer of de keuken.

hemazeep3Deze zeep is verkrijgbaar in een aantal heerlijke geuren maar omdat ik een liefhebber ben van roze en omdat de geur mij ook nog is aansprak nam ik deze mee naar huis.

hemazeep4

hemazeep5Naast de handzeep kocht ik nog een heerlijk product uit dezelfde lijn een body scrub. Scrubben vind ik belangrijk en ik merk dat het goed is voor mijn huid. De handzeep geur rook zo prettig dat ik besloot ook hiervan de srub mee te nemen. De scrubdeeltjes zijn redelijk fijn waardoor het geschikt is voor alle huidtypen.

hemazeep6

hemazeep7Deze HEMA blijmakers maken mij echt blij. Ik vind de producten ontzettend leuk eruit zien, ze ruiken goed, zijn fijn in gebruik en goed betaalbaar. Naast deze producten zag ik nog veel meer leuke items en ik heb nu een nieuw adres om leuke cadeautjes weg te halen!

hemazeep10Allebei de producten zijn verkrijgbaar in meerdere geuren voor €2,- per stuk!

Heb jij de nieuwe blijmakers van HEMA al gezien?
Wat vind jij van deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram